A férfi azt hitte, hogy egy idegen dimenzióba vezető kaput filmezett le - mint kiderült, egészen másról volt szó (VIDEÓ)

Felkerült az internetre egy vidámpark felett, az égen lebegő titokzatos fekete körről készült felvétel - írja az Obkec.

A férfi azt hitte, hogy egy idegen dimenzióba vezető kaput filmezett le - mint kiderült, egészen másról volt szó (VIDEÓ)
Fotó: YouTube - Screenshot

Az embereket megijesztette ez a furcsa jelenség, és egy idegen dimenzióba vezető kapuhoz hasonlították. Azonban kiderült, semmi köze az idegenekhez. 

A 2016-os felvételt egy Kyle Hawkins nevű férfi készítette a kaliforniai Disneyland vidámparkban. A videón egy objektumot örökített meg, amely úgy néz ki, mint egy mint egy égen lebegő gigantikus füstgyűrű.

"Fogalmam sincs, mi lehet az. Körülöttem mindenki erre a fekete gyűrűre kezdett mutogatni, ami fölöttünk lebegett. Szeles éjszaka volt, nem volt füst. Mindenkit megijesztett"

- mondta.

Hawkins szerint egy pillanatra elhitte, hogy egy másik dimenzió bejárata lebeg felette.

"Ez volt a legfurcsább dolog, amit valaha láttam. Azonnal elővettem a telefonomat, és elkezdtem videózni, hogy feltehessem az internetre"

- jegyezte meg.

A furcsa videó, amelyet több mint 170 ezren néztek meg a YouTube-on, sok felhasználót inkább megnevettetett, egyáltalán nem tartották félelmetesnek, inkább egy jó tréfának.

"Voldemort azért jött vissza az élők világába, hogy megöljön minket"

- viccelődött az egyik felhasználó, míg egy másik így nyilvánult meg:

"Egyszer láttam egy Cililinget a levegőben repülni Disneylandben. Azt hittem, erdei tündérek inváziója."

Bár maga a videó szerzője úgy gondolja, hogy a furcsa fekete füstöt egy idegen anomália okozta, sokak szerint erre a jelenségre sokkal logikusabb magyarázat van. Az egyik kommentelő, aki a kaliforniai Disneylandben dolgozik, azt mondta, hogy a füstgyűrű a World of Color című éjszakai műsorból származik. A szervezők évente több mint 1200 szökőkutat használnak a kiállításon, amit lézerrel, köddel és tűzijátékkal világítanak meg.

Hasonló fekete köröket hoz létre egy speciális pirotechnika is, amik aztán  pár percig lebegnek az égen.

Obkec/para