Felszámolta a lakbért és a rezsit 13 éves fiának az édesanya

Az egész úgy kezdődött, hogy a 13 éves fiú beszólt az anyukájának. Az anya erre eltiltotta őt az internet és a tv használatától – írja a 24.hu.

Felszámolta a lakbért és a rezsit 13 éves fiának az édesanya
Fotó: Facebook

Arról vitáztak, hogy Aaron (a tinédzser) miért nem veszi ki a részét a házimunkából, mire a fiatalember – ritka bunkó módon – azzal felelt munkanélküli édesanyjának, hogy „legalább egyikünk pénzt keres”. A srácnak ugyanis van saját jövedelme a YouTube-csatornájának üzemeltetéséből.

Na, ezzel kihúzta a gyufát Aaaron; az anya kőkemény levelet írt neki. Többek közt tudatta vele, hogy amennyiben ténylegesen ki akar kerülni az ellenőrzése alól, akkor érdemes lesz egy leckét vennie önállóságból. Az anyuka azt írja: amennyiben fia szeretné használni a lakásban a lámpákat és az internetet, úgy rezsiköltséget kell fizetnie. Konkrét összegben határozta meg a lakbért (430 dollár), az áramfogyasztás (116) és az internet (21) költségét, valamint az ételért is felszámolt 150 dollárt.

Továbbá világosan megírta, melyik napokon milyen házimunka elvégzését várja el a fiától; ellenkező esetben szobalány-díj gyanánt további 30 dolcsit kér a jövőben.

Levelét így zárja: „Természetesen amennyiben úgy döntenél, hogy ismét inkább a fiam lennél, mint a lakótársam, újra átbeszélhetjük a feltételeket.”

A nő – akire Estella néven hivatkoznak a lapok –  (állítólag) nem akarta, hogy az üzenet nyilvánosságra kerüljön, csak a barátaiknak akarta elérhetővé tenni a Facebookon, de publikus posztként ment ki, így most százezrek ismerték meg annak tartalmát.

A húzás bevált.

Természetesen Estella nem fizettette volna ki a költségeket, csak meg akarta leckéztetni a fiát. Aaronnak viszont átment az üzenet; a srác még aznap elnézést kért.

 24.hu