Felrobbant a modell szilikonmelle - a testében lévő implantátumok elkezdtek rohadni (FOTÓK)

A magát uniboob királynőnek (úgy néz ki, mintha egy hatalmas szilikonmelle van, pedig kettő van neki) leíró kanadai influencer ismét nagy feltűnést keltett - írja az Obkec.

Felrobbant a modell szilikonmelle - a testében lévő implantátumok elkezdtek rohadni (FOTÓK)
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

Legutóbb az egyik melle szó szerint felrobbant. Emiatt csak egy melle van, aminek a súlya eléri az 5 kilót.

A beszakadt mellimplantátum hatalmas tömeget hagyott maga után megereszkedett és megnyúlt tőle a bőre – írja a LADBible.

"Szia, ez most az új mellem. Megint elszakadt az implantátumom"

- mondta az Instagramon, és megerősítette, hogy nem ez az első eset, hogy ilyesmi történt vele.

"A jövő héten átesek egy műtéten, amelynek során eltávolítják a szilikonokat. Vissza fogok térni a természetes megjelenésemhez, és nem csak az eredeti melleimhez. Ez más testrészekre is vonatkozik"

- részletezte.

A modell nem árulta el, hogyan és miért robbant fel gigantikus implantátuma. Elárulta azonban, hogy magától a "robbanástól" nem esett baja. Abban a pillanatban vette észre, hogy valami történik, amikor meghallotta a csattanó hangot.

A rajongók valószínűleg jobban megijedtek ettől a hírtől, mint maga az influencer, és nem rejtették véka alá aggodalmukat.

"A tested azt súgja, hogy hagyd abba"

- írta  neki az egyik rajongója.

"Ez nem tűnik egészségesnek"

- jegyezte meg egy másik. Egy harmadik azt írta, hogy örülhet, hogy egyáltalán életben van.

Az influencer hölgy 2019 augusztusában bevallotta, hogy 100 ezer dollárt (93 100 eurót) költött plasztikai sebészetre az első, 21 éves korában végzett beavatkozás óta.
30 éves korában számos más mell-, orr-, szemöldök-, fogplasztikai műtéten, zsírleszíváson és a brazil popsi néven ismert eljáráson esett át, ami után az implantátum rohadni kezdett a testében. Az influencer már többször megúszta a halált, ugyanis 24 évesen majdnem véget ért az élete. Az volt az álma, hogy övé legyen a világ legkövérebb hüvelye.

Úgy tűnik, ezúttal úgy döntött, hogy véget vet a kockázatos beavatkozásoknak. Támogatóinak elmondta, hogy egy szállodai szobában van, és várja a műtét időpontját, amely a következő napokban lesz. A torontói származású modell Európában van a műtét miatt, és reméli, hogy a sebészek minőségi munkát fognak végezni.

Obkec/para