Félmeztelen fotók bukkantak fel az interneten a leendő hercegnőről

II. Erzsébet angol királnyő pár napja hivatalosan is rábólinottt unokája, a 33 éves Harry herceg és menyasszonya, a 36 éves Meghan Markle egykori amerikai színésznő házasságkötésére. Meghannek ez lesz a második házassága. Ám azután, hogy a Hot Celebs Home internetes portálon félmeztelen fotók jelentek meg Markle-ről, döntését biztos újra átgondolja – írja a tvnoviny.sk.

Félmeztelen fotók bukkantak fel az interneten a leendő hercegnőről
Fotó: TASR/AP

Az említett fotókon jól látható, hogy Meghan épp fel akart öltözni napozás után. Ahogy jó néhány kolléganője, ői is hackerek "áldozatává" vált, aminek bizonyára jogi következménye lesz.

Jövendő sógornője, Katalin cambridge-i hercegnő ugyanúgy beperelte a francia Closer magazint és a La Provence regionális magazint amiért 2012-ben olyan fotókat tettek közzé, amin topless napozik dél-franicaországi nyaralásá Viscount Linley, II. erszébet kriálynő unokaöccsének magánkastályában.

A francia bíróság hat ember bűnösségét mondta ki és 45 ezertől 50 ezer euróig terjedő pénzbüntetéssel sújtotta őket fejenként. A hercegnő és férje, Vilmos herceg 100 ezer eurós kártérítést kaptak a kérvényezett 1,5 millió euró helyett.

A Meghan Markle-ról készült fotók ezen a linken tekinthetők meg.

 

tvnoviny.sk/para