Ezek voltak a világsztárok utolsó szavai a haláluk előtt

Ha nagy rajongója vagy egy hírességnek, halála sokkolóan hathat rád. Az meg még rátehet egy lapáttal, ha megtudod, mit mondtak ezek az emberek nem sokkal a haláluk előtt.

Ezek voltak a világsztárok utolsó szavai a haláluk előtt
Kurt Coban (Fotó: AP/TASR)

A brit Express újságírója egy csokorba gyűjtötte nagy sztárok utolsó gondolatait. Néhányuk mondanivalója eléggé megrendítően hangzik talán azért, mert már érezték, nincs sok nekik hátra.

"Elveszítem" - Frank Sinatra

Frank Sinatra amerikai énekes, színész a 20. század 50-es éveiben volt karrierje csúcsán. Súlyos állapotban, szívroham miatt került kórházba. 1998-ban hunyt el a Los Angeles-i  Cedars-Sinai Hospitalban.

Fotó: AP

Felesége, Barbara Marx ott volt mellette az utolsó óráiban, ekkor mondta azt Sinatra, hogy "Elveszítem".

 

Paul Walker : "Öt perc múlva itt vagyok ‑ oké?"

Paul Walker színész, a Halálos iramban című mozifilmek sztárja 2013. november 30-án autóbalesetben vesztette életét. Egy jótékonysági rendezvényről lépett le egy kis időre, hogy egy kört tegyen az autójával.

Fotó: TASR/AP

Soha többé nem tért vissza.

 

"Jól leszek ” - Heath Ledger

Az ausztrál szívtipró színész nevét a nagysikerű Lovagregény, a Túl  a barátságon, a 10 dolog, amit utálok benned  és a 2009-es A sötét lovag című filmekből ismerhetjük. Heath 2008. január 22-én halt meg gyógyszertúladagolásban. Apja, Kim Ledger a news.com.au -nak adott interjújában elárulta, hogy húga, Kate azt mondta Heath-nek, hogy ne keverje össze a gyógyszereit, mert baj lehet belőle.

Fotó: AP/SITA

Heath álmatlanság, szorongás és fájdalomcsillapításra szedett pirulákat. Utolsó, testvérének címzett szavai ezek voltak:

"Jól leszek."

 

Jobb kiégni, mint elhalványulni ” - Kurt Cobain

Ezt a megrendítő üzenetet Kurt Cobain írta azelőtt, hogy öngyilkos lett. Cobaint 1994. április 8-án holtan találták seattle-i otthonában. Halálát egy sörétes puska golyója okozta, önkezével vetett véget az életének.

„Már nincs bennem szenvedély, és ne feledd, jobb kiégni, mint elhalványulni.”

 

‘Yeah’ - John Lennon

John Lennont 1980. december 8-án lőtte le Mark Chapman New Yorkban.

John Lennon és Yoko Ono (Fotó: AP)

Lennon a merénylet után azt kiáltotta: "Lelőttek!" Miután a golyók eltalálták őt, még tett öt -hat lépést, aztán összeesett. Utolsó szava a  „Yeah” volt, amit a kórházba vezető úton egy rendőrnek motyogott.

 

"Pénzzel nem vásárolhatsz életet" - Bob Marley

A jamaicai énekes-szövegíró 36 évesen halt meg Miamiban , halálált bőrrák okozta. Utolsó szavait fiához, Ziggyhez intézte:

"Pénzzel nem vásárolhatsz életet"

Fotó: AP/Island Records

Rajongói szerint Marley arra célzott, hogy a pénze nem volt képes megmenteni őt a ráktól.

Express/para