Ez a fotó biztosan nem tetszik Shakirának - Piqué új barátnőjével pózolt az Instagramon (FOTÓ)

Gerard Piqué  Shakira új dalára reagálva úgy döntött, közzéteszi az első közös fotót szerelmével, a 23 éves Clara Chia Martival - írja a Nový Čas.

Ez a fotó biztosan nem tetszik Shakirának - Piqué új barátnőjével pózolt az Instagramon (FOTÓ)
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

Mindenki azt állítja, hogy ezzel a felvétellel hivatalosan is megerősítette kapcsolatukat.

Hét hónappal ezelőtt kezdett randevúzni  a lánnyal Shakira háta mögött. Ezért az énekesnő nagyon nehezen viseli a 12 éves kapcsolat felbomlását. Bosszút is állt. Kiadott egy dalt, amiben kigúnyolja Piquét. Egy luxus Ferrarihoz hasonlítja magát, míg Clarát egy Twingóhoz. Gerard már válaszolt, mégpedig úgy, hogy  beszerzett egy Reanult Twingót, most pedig egy közös fotót tett közzé Clarával a közösségi oldalán.

Shakira azt is nehezen viseli, hogy volt párja egy jóval fiatalabb modellre cserélte le őt. Míg ő 45 éves, Clara csak 23. Piqué 35 éves, és a korkülönbség egyáltalán nem zavarja őt.

Az is bizarr, ahogy Shakira felfedte az egykori labdarúgó hűtlenséget, mégpedig az otthoni hűtőben lévő üres eperlekváros üvegeknek köszönhetően. Gerard sosem evett belőle, és a fiaik sem szeretik az eperlekvárt, így az énekesnő rájött, hogy egy idegen tartózkodott az otthonukban. Shakira utal erre a Te Felicito című kislemezének videoklipjében is, ahol látható, hogy kinyit egy hűtőszekrényt, és egy Piquére hasonlító férfi fejére bukkan.

Nový Čas/para