Ez a férfi azt állítja, ő Károly herceg és Kamilla eltitkolt gyereke – FOTÓ 

Az ausztrál férfi közösségi oldalán jelentkezett azzal a fotóval, ami szerinte egyértelműen bizonyítja, hogy ő Károly herceg elsőszülött fia. Simon Dorante-Day az Egyesült Királyságban született, és évtizedek óta meg van győződve arról, hogy ő Kamilla és Károly gyermeke. 

Ez a férfi azt állítja, ő Károly herceg és Kamilla eltitkolt gyereke – FOTÓ 
Fotó: AP

Állítása szerint 1965-ben fogant, vagyis éppen akkor, amikor először híre ment annak, hogy az akkor 17 éves Károly és 18 éves Kamilla románcba kezdett.

A férfi szerint azért titkolták érkezését, mert házasságon kívül fogant, és szülei még nagyon fiatalok voltak ekkor. Simon 1966 áprilisába született, és a történet szerint néhány hónapos korában egy olyan család fogadta örökbe, amelyet erős szálak fűztek II. Erzsébet királynőhöz. A férfi nagyszülei a királynőnek dolgoztak.

– A nagymamám, aki a királynőnek dolgozott, számtalan alkalommal mondta nekem, hogy én Kamilla és Károly fia vagyok. Nemcsak utalgatott rá, hanem kijelentette

– mondta korábban a férfi, aki mérnök lett, és kilenc gyermek édesapja.

Simon gyakran oszt meg fotókollázsokat közösségi oldalán, hogy lássák, milyen nagy a hasonlóság közte és szülei között – írta meg a The Sun

viaLife