Ez az optikai feladvány elárulja, hogy ön milyen személyiség (VIDEÓ)

Mia Yilin Tiktoker érdekes feladványt tett közzé a TikTok-oldalán. Egy képet mutatott meg, aminek segítségével  állítólag megérthetjü a személyiségünket – írja 24.hu

Ez az optikai feladvány elárulja, hogy ön milyen személyiség (VIDEÓ)

Az influenszer közlése szerint fény derülhet arra, hogy milyen barátok vagyunk, vagy, hogy az illetőnek melyik állat a kedvence, vagy extro-vagy introvertáltak vagyunk-e.

A fotón egy oroszlán látható zebrák társaságában. Mindent elárul az emberről az, hogy melyik állatot látja meg először.

"Ha először a két zebrát láttad, akkor remekül tudsz beszélgetni és barátságokat kötni"

– mondta Yilin.

A TikToker elmondta a „zebrások” mindig tudják, mit akar hallani a másik, és ennek köszönhetően be tudják folyásolni az embereket. A legközelebbi barátaival és a családjával nagyon őszinte, velük ejt meg mélyebb beszélgetéseket.

Mia elárulta, hogy akik az oroszlánt látták meg először, azok inkább intorvertáltak. Nem "hangoskodnak", mert tisztában vannak azzal, hogy hangoskodással nehéz elérni dolgokat. Ők higgadtan érvelnek, nem szenvedélyesek.

@mia_yilin What did you see first? #personalitytest #psychologyfacts #trending #entertainment #funfacts #fortune #fengshui #fyp #fyp #wealth #chinesewithmia #mia_yilin #china #chinese #Asian #learnontiktok original sound 

A kommentelőknek voltak fenntartásaik a videóval kapcsolatban.

via24.hu


VÁLASZTÁSI INTERJÚK: Új epizód minden nap 18:00-kor a Paraméteren - egészen szeptember 27-ig!

 

Eddigi adásaink: