ÉSZMEGÁLL: Bújócskát játszott a pár - a férfi belebújt a bőröndbe, a nő nem engedte ki onnan, tragédia lett a vége (FOTÓ)

Az eset 2020 februárjában történt Floridában, amikor a pár egy látszólag békés estét töltött otthonukban. Azonban váratlan fordulatot vett, amikor a páros bújócskát játszott. A nő azt állította a rendőrségen, hogy ittasak voltak, és megfeledkeztek a bőröndbe szorult élettársáról – idézi a LADBible-t az Obkec.

ÉSZMEGÁLL: Bújócskát játszott a pár - a férfi belebújt a bőröndbe, a nő nem engedte ki onnan, tragédia lett a vége (FOTÓ)
-illusztráció- (Fotó: Unsplash)

A rendőrség felvételeket fedezett fel a telefonján, amint egy kétségbeesett Jorge segítségért kiált:

"Nem kapok levegőt, a fenébe."

Egy másik felvételen a nő azt mondja neki:

"Ezt azért kapod, amit velem tettél. Baszok rád. Idióta."

"De komolyan nem kapok levegőt"

– válaszolta erre Jorge.

Sarah erre azt mondta:

"Igen, ez történik velem, amikor fojtogatsz. Ez a te hibád. Ezt érzem, amikor megcsalsz."

A nő ezután elaludt, míg párja a bőröndben az életéért küzdött.

Reggel eszébe jutott az eset, és elment megnézni, hogy a barátja jól van-e. A jegyzőkönyv szerint megijedt, és eszébe jutott az a pillanat, amikor utoljára látta Jorge-t, mielőtt amikor betette a bőröndbe. Amikor kinyitotta az utazótáskát, a férfi már régen halott volt, ezért Sarah felhívta a 911-et, és bejelentette, hogy a barátja meghalt, miután bújócskát játszottak.

"A barátommal tegnap este játszottunk, és beraktam a bőröndbe, de aztán elaludtam, és amikor felébredtem, már nem élt. Nem tudom, mi történt valójában"

– mondta a telefonba. 

A nő hozzátette, hogy vér folyik Jorge szájából.

"Merev és lila

– magyarázta.

A felvételeket azután fedezték fel, hogy Sarah beleegyezését adta telefonjának átvizsgálásához. Január 30-án áll bíróság elé gyilkosság miatt.

Obkec/para