ÉSZMEGÁLL: 206 millió eurót nyert a lottón, végül kiderült, hogy nem fizette ki a szelvényt

EGYESÜLT KIRÁLYSÁG - Rachel és barátja, Liam McCrohan már kezdték megtervezni az áloméletüket, miután kiderült, hogy 182 millió fontot (206 millió eurót) nyertek a  Euromillions sorsolásán. Végül kiderült, hogy egy hiba miatt, mégsem válnak az egyik napról a másikta milliomossá - írja a The Mirror.

ÉSZMEGÁLL: 206 millió eurót nyert a lottón, végül kiderült, hogy nem fizette ki a szelvényt
Fotó: Pixabay/illusztráció

Rachel öt héten keresztül mindig ugyanazokkal a számokkal próbálkozott - 6, 12, 22, 29, 33, 6, 11 - míg az egyik napon végül kihúzták a szerencseszámait. A fődíjról egy üzenetet is kapott, melyben gratuláltak neki a 182 millió fontos nyereményhez. A nő először el sem akarta hinni az egésszet, végül tárcsázta a lottótársaság számát.

Majd jött a hidegzuhany!

A lottótársaság munkatársa ugyanis közölte, hogy Rachel ugyan a megfelelő számokat jelölte be az applikáción keresztül, sőt, a cég ezeket fel is vette az adatbázisba, de mivel a nő számláján nem volt elegendő pénz a szelvény megvásárlásához, ezért a nyeremény érvénytelen. A értesítést pedig csak az informatikai rendszerük meghibásodása miatt kapta.

Rachel párja úgy nyilatkozott, hogy teljesen összetört a szíve, mikor a lottótársaság elmagyarázta, hogy mi a helyzet. Elmondta, hogy fejben már meg is vásárolta álmai házát, autóját stb. Szerinte barátnője teljesen nyugodtan fogadta a történteket. 

A Camelot nevű cég, amely 1994 óta működteti a lottót, hallott Rachel történetéről, és sok szerencsét kívánt a házaspárnak a jövőbeli sorsolásokhoz.

A nő végül azzal zárta a történetet, hogy azóta már nem használja azokat a számokat, mert úgy véli, hogy azok csak eddig balszerencsét hoztak.


(The Mirror)