Elvetélt Alec Baldwin felesége

Hilaria Baldwin még arról írt az Instagramon, hogy a méhében lévő embrió életképtelen és haldoklik. A négygyermekes édesanya ezzel a bejelentésével akart elindítani egy természetes vetélésről szóló eszmecserét - írja a Nový Čas.

Elvetélt Alec Baldwin felesége
Fotó: AP

Most azonban kiderült, hogy Hilaria elvetélt a színésszel közös ötödik babájukkal. Emiatt nagyobb figyelmet kér azoknak a nőknek, akik hasonlón estek át. A 35 éves sztáranyuka eddig négy egészséges gyermeknek adott életet, ötödik várandóssága a korai szakaszban szakadt meg. Lehet, hogy azért, mert férje, Alec már 60 éves, s emiatt a DNA minősége már nem olyan jó a spermiumokban. Kutatások igazolják, hogy az idősebb apától származó embriók kevésbé életképesek.

"A mai ultrahangvizsgálaton már nem dobog a szíve...tehát vége...azonban mégis erős szívdobbanást, mert szeretet vesz körül, s ezt hatalmas szerencsének tartom...Köszönöm nektek, hogy meghallgattok, hogy támogattok, s elmesélitek nekem személyes élményeiteket. Együtt erősebbek vagyunk. Remélem, hogy az élet csodás és szomorú pillanataiban is számíthatunk egymásra. Sok szeretetet és csodálatot küldök mindenkinek"

- írta Alec Baldwin felesége az Instagram-oldalán abban a posztban, amiben bevallotta, hogy elvetélt.

Hilaria Baldwinnak négy gyermeke született a filmsztártól, mégpedig az 5 éves Carmen, a 3 éves Rafael, a 2 éves Leonard és az 1 éves Romeo. Alecnek van egy felnőtt lánya, első házasságából. Ireland édesanyja Kim Basinger Oscar-díjas amerikai színésznő.

Nový Čas/para