Elon Musk rengeteget változott az évek során - egy plasztikai sebész szerint nagyon mélyen a zsebébe nyúlt a milliárdos üzletember

Richard Westreich plasztikai sebész szerint Elon Musk elmúlt két évről és az évezred első évtizedéről készült fotóit áttanulmányozva teljesen biztos abban, hogy a milliárdos ezreket fizetett a plasztikai műtétekért – írja a Nový Čas.

Elon Musk rengeteget változott az évek során - egy plasztikai sebész szerint nagyon mélyen a zsebébe nyúlt a milliárdos üzletember
Fotó: TASR/AP

Állítólag legalább négyszer esett át hajátültetésen. A sebészeknek meg kellett igazítaniuk a megereszkedett bőrt a nyakán. Westreich szerint azonban Musk ezen a nyáron is kés alá feküdt.

„Azt hiszem, Elon gondoskodott arról, hogy rendesen nézzen ki a haja, a szeme és a nyaka alatt lógó bőrét is megműtette. Az év elején furcsán nézett ki, amikor észrevette, hogy milyen duzzanat jelentkezik a nyaki műtét után. Azóta felépült, és úgy tűnik, nincs többé az a furcsa teltség a nyaka alatt. Ha elvégeztetné a nyaki karcsúsítást, az akár 60 ezer euróba is kerülhet, de úgy is dönthetett volna, hogy töltőanyagot tetessen a szeme alá, ami körülbelül 10 ezer euróba kerül. Elon hajvonala egyébként úgy tűnik, hogy az évek során legalább négyszer változott, amire körülbelül 40 ezer eurót költhetett”

– árulta el Westreich a The Sunnak adott exkluzív interjújában.

Fotó: Nortfoto

A milliárdos tehát több mint 100 ezer eurót fizetett az eljárásokért. A plasztikai sebész hozzátette, nem lepné meg, ha kiderülne, hogy Musk botoxoltat.

"Szerintem Elon nem esett túlzásokba, ezek tipikus dolgok egy híressé vált férfi számára. Most folyamatosan a nyilvánosság előtt van"

– zárta Westreich.

Nový Čas/para