Elképesztő: a rendőrnek fogalma sem volt róla, hogy orális szex zajlik a szolgálati kocsija hátsó ülésén

Elképesztő eset történt a közelmúltban egy floridai rendőrautó hátsó ülésén.

November 18-án a járőrök közúti ellenőrzés során leállítottak egy BMW-t, és kiderült, hogy az autót vezető 24 éves Yordan Noának korábban bevonták a jogosítványát.

A rendőr felajánlotta a sofőrnek és a kocsiban utazó barátnőjének, a szintén 24 éves Summer Watkinsnak, hogy elviszi őket a közeli benzinkútra. Viszont miután mindketten beültek a rendőrautó hátsó ülésére, a nő egy furcsa kérdést tett fel:

Mi van, ha lesz*pom őt itt, hátul?

A rendőr jelezte, hogy ez nem lenne jó ötlet, majd magukra hagyta őket a kocsiban. Csakhogy kiderült, hogy a nő nem viccelt, és tényleg megtörtént az orális szex.

Az aktust Noa videóra vette a telefonjával, és közben a rendőröket szidta. Az intim pillanatok után a férfi videócsetelt egy barátjával, a nő pedig el is újságolta, hogy pillanatokkal korábban orálisan kielégítette párját egy rendőrautóban.

A járőr, akinek fogalma sem volt a történtekről, kitette Watkinst a benzinkúton, de miután utólag tudomást szerzett az aktusról, visszament érte és őt is letartóztatta.

A nőt később 1000 dollár óvadék ellenében szabadon engedték. Yordan Noát is letartóztatták, nemcsak azért, mert érvényes okmány nélkül vezetett, hanem kábítószer birtoklása és közszeméremsértés miatt is.

 

 


(24.hu)