Elképesztő! Még több bőrt húzna le a gyimesis buzulásról a hazai média!

Amióta szegény Gyimesi György olyan kaliberű államférfiúi feladatot vállalt magára, ami segítene végre leparancsolni a botrányos szivárványos zászlót a szlovák állami hivatalokról, mindenki csak vádaskodik vele szemben. Van, aki azt a csacsiságot vágja a konzervatív parlamenti képviselő fejéhez, hogy ő másokat buziz le, mások meg azt sugallják, hogy éppen azért jön elő ilyen témával az OĽaNO-s politikus, mert biztos a saját neméhez vonzódik. És most tessék, ez utóbbi képtelenséget alátámasztandó elő is került egy fotó, ami azonban semmit sem bizonyít!

Elképesztő! Még több bőrt húzna le a gyimesis buzulásról a hazai média!
Fotó: TASR

Csak azért, mert Gyimesi egyre következetesebben képviseli a legkeresztényibb értékeket, most egy látszólag vérlázító felvételt halászott elő a komolyan alig vehető Zomri Facebook-oldala. Ezen azt látni, ahogy a szlovákiai, pardon, a felvidéki magyarok érdekeit protezsáló közéleti személy szoros emberfogásban bűvöli a pártbeli főnökét, Igor Matovičot. Pedig nincs azon semmi látnivaló, ahogy a két fémeztelen férfi együtt korongozik negédeskedve, és kacsóikkal egy emberként formáznak egy köcsögöt. Mintha tilos lenne a két kőkonzervatív szakinak együtt hagyományt őrizve kézműveskednie! 

A szlovák sajtó által méltánytalanul sokszor legyörgyizett Gyimesit először Tomáš Tarabával igyekeztek összeboronálni az ellenérdekelt sorosista aktivisták, de már akkor is kilógott a lóláb. A két büszke heteró honatya mereven tiltakozhatott az ilyen rágalmak esetén, hiszen a melegbüszkeség-zászló elleni harc zászlóvivőit csupán a legnemesebb elvek vezérlik. Aztán jött Matovič, aki amolyan üldözött zsidóként menedéket keresett egy védelmező férfi ölében, erre meg felkarolta őt a fasisztákkal egy pillanatra sem kokettáló párttársa. És egy álnok lesifotós meg lekapta a párocskát. Ez meg a felületes szemlélőknél kiverte a biztosítékot.

Pedig a kákán is csomót kereső fakenews-gyártók tudhatnák, hogy itt egyáltalán nincs szó fülledt erotikáról. Csakis arról, hogy a spórolás jegyében a parlamentben kikapcsolták a légkondit, és kiderült, hogy az OĽaNO kétszemélyes frakcióülésén a gatyarohasztó melegben ki mit viselt a zakója alatt. Míg a pénzügyminiszter lányos zavarában reggel neje, Pavlínka egyik ujjatlan blúzát öltötte magára, addig a jóképű Gyimesink, tökös magyar gyerekként bevállalta, hogy adandó alkalommal megvillantja a szálkásra gyúrt testét.

(sp)