Elhunyt az amerikai híresség pár hónapos kisfia - agydaganata volt (VIDEÓ)

Hatalmas veszteség érte Nick Cannont. A 41 éves amerikai tévés személyiség kedden a The Nick Cannon Show-ban jelentette be, hogy legkisebb fia, az 5 hónapos Zen elhunyt , halálát agydaganat okozta - írja az Etonline.

Elhunyt az amerikai híresség pár hónapos kisfia - agydaganata volt (VIDEÓ)
Nick Cannon (Fotó: AP)

Cannon és párja, Alyssa Scott közös kisfia júniusban született, aki Cannon hetedik gyermeke volt.

"A hétvégén elvesztettem a legkisebb fiamat, hydrocephalus (vízfejűség) nevű betegsége volt"

– mondta a műsorában.

A  hydrocephalus "folyadék az agy mélyén lévő üregekben (kamrákban) halmozódik fel A felesleges folyadék növeli a kamrák méretét és nyomást gyakorol az agyra.

"Többször is észrevettem, hogy köhög. Érdekes légzése volt, és két hónapos korában arra figyeltem fel, hogy elég nagyméretű feje van, egy igazi Cannon-fejet örökölt tőlem. Nem gondoltunk semmi rosszra. Amúgy is el akartam vinni őt orvoshoz a szinusz légzési aritmiája miatt. Azt hittük, hogy csak egy rutinvizsgálatról lesz szó"

- mesélte a híresség.

A család gyorsan rájött, hogy ennél súlyosabb a helyzet. Zennek felgyülemlett a folyadék az agyában, és rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nála. Agyműtéten esett át, és egy sönt segítségével ürítették ki a folyadékot az agyából.

Cannon elmondta, hogy a dolgok rosszabbra fordultak hálaadáskor.

"Kiderült, hogy rákos, és a daganat gyorsan növekedett az agyában. Ezen a hétvégén mindent megtettem annak érdekében, hogy a legtöbb minőségi időt tölthessem Zennel"

Ezután sírva osztotta meg a nézőivel, hogy múlt hétvégén tartotta utoljára a karjaiban a kisfiát.

"Nem tudtam, hogyan fogom kezelni a mai napot, a családommal akartam gyászolni"

- mondta a közönségnek, hozzátéve, hogy hamarosan újra elkezd dolgozni, de előtte kivesz egy kis szabadságot.

Egy forrás azt nyilatkozta az ET-nek, hogy műsorának "két műsorfelvételt kellett volna rögzítenie hétfőn, köztük egy élő adást. Vasárnap mindkettőt váratlanul törölték, és helyette hétfőn egy előre rögzített epizódot sugároztak."

Egy további, a műsor készítéséhez közel álló forrás azt is elmondta az ET-nek, hogy "a stábot és a stúdió közönségét nagyon megdöbbentette a tragikus hír. 

Etonline/para