Életfogytiglant kapott VV Fanni gyilkosa!

A Fővárosi Törvényszék szerdán bűnösnek találta B. Lászlót személyi szabadság megsértése és emberölés bűntettében, ezért őt első fokon életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték – írja a 24.hu.

Életfogytiglant kapott VV Fanni gyilkosa!
Fotó: RTL Klub - archív

Több mint négy és fél éve tűnt el a ValóVilág hetedik szériájának szereplője, Novozánszki Fanni, akiről akkoriban egy ideje már tudni lehetett, hogy konzumlányként dolgozik.

A vádirat szerint 2017. november 20-án B. László az ölében lecipelte Fannit a lány lakásából a ház mélygarázsába, majd a bőröndjével együtt az ott parkoló Citroen Cactus típusú bérautója hátsó ülésére helyezte őt, aztán elhajtott a kocsival. A biztonsági kamera felvétele alapján a szakértők azóta sem tudták megállapítani, hogy a felvételen látható lány abban a pillanatban ájult volt-e, vagy akkor már halott. Ettől a pillanattól kezdve semmi hír nincs Fanniról, mintha a föld nyelte volna el.

A 24.hu azt írja, B. Lászlót pár nappal a történtek után letartóztatták, majd egy évvel később házi őrizetbe helyezték. Az ügy egyetlen vádlottjaként mindvégig azt állította, hogy közös barátjuk, B. Erika jóvoltából, üzleti célból került kapcsolatba Fannival. Reklámarcnak szerette volna megnyerni, ezért tervezett egy találkozót a lánnyal. Az események azonban felgyorsultak, amikor 2017. november 20-án B. Erika váratlanul, aggódó hangon a férfira telefonált, és odahívta a celeblány lakásába, mondván: Fanni túlitta és túlszívta magát, segíteni kellene neki.

Az ügyészség B. Erikát nem vádolta meg semmivel, a vádirat szerint B. László nem a barátnője hívására ment a lakásba, hanem azért, hogy kirabolja a celeblányt. A lakásban – miközben B. László pénz után kutatott – valami történt Fannival, amelynek következtében a lány elvesztette az eszméletét. B. László ezután a vádirat szerint valóban megállt a patakparton az ájult Fannival az autójában, de nem azért, hogy bárkinek is átadja őt, hanem azért, hogy megkötözze, majd a csomagtartóba tegye.

A vádirat szerint azonban Fanni ájult vagy ekkor már élettelen teste végig a csomagtartóban volt, ahogy a ruhákkal teli bőröndje is. A siófoki albérletébe érkezve síruhát és síkesztyűt húzott, és ismét elindult az autójával a sötétben. A szakértők a kesztyűjén, a ruháján és a mosógépében is megtalálták Fanni hajszálait, a telefonja cellainformációi alapján pedig pontosan bemérték, merre járt. De a nyomozók hiába fésültek át erdős részeket, bányatavakat és egy egész Duna-szakaszt, sehol sem találták meg Fanni holttestét.


(24.hu)