Ekkor megy férjhez az egykori botrányhősnő

Sokan nem hittek Paris Hilton kapcsolatának komolyságában. Úgy néz ki, mindannyian tévedtek. A szállodalánc-örököst már egyszer eljegyezték, még 2005-ben (akkori párja, Paris Latisis húzott gyűrűt az ujjára), azonban ez a románc véget ért. Paris kezét tőle 5 évvel fiatalabb színész párja, Chris Zylka kérte meg, akivel nagyon komolyan gondolja a kapcsolatát. S ha semmi sem jön közbe, pár hónapon belül feleség lesz az egykori botrányhősnőből.

Ekkor megy férjhez az egykori botrányhősnő
-illusztráció- (Fotó: YouTube)

Ezt bizonyítják a Daily Mai információi is. A lapnak egy "Hilton családhoz közelálló személy" azt nyilatkozta, hogy már megvan az esküvő dátuma, s még elárult pár részletet a nagy napról.

Paris pár hónapon belül oltár előtt állhat, pontosabban november 11-én. A boldogítü igent Beverly Hillsben, a Jó Pásztor templomban mondják majd ki, ott ahol 39 évvel ezelőtt összekötötték az életüket Paris szülei, Cathy és Rick, s ugyanitt házasodott 68 évvel ezelőtt Conrad "Nicky" Hilton, Paris dédnagyapja feleségül vette Elizabeth Taylort, akinek ez volt az első házassága.

Chris Zylka, a vőlegény márciusban bevallotta, hogy kész aláírni egy házassági szerződést, s áttér a katolikus hitre is. Házasságötésük után pedig rögtön belekezdenek a családalapításba, Paris ikrekre vágyik, de először inkább egy kislányt szeretne viilágra hozni.

tvnoviny.sk/para