Egzotikus üdülés helyett rémálom – rács mögé került az ismert szlovák rapper

A Szlovákiában nagy népszerűségnek örvendő rapper, Michal Kmeť, alias Separ rács mögé került az indonéziai Lombok szigetén.

Egzotikus üdülés helyett rémálom – rács mögé került az ismert szlovák rapper
Forrás: Instagram

Az énekes Szingapúrból érkezett Lombok szigetére, ahol az új évet köszöntötte. Viszont az egzotikus környezetben való pihenés helyett rémálom fogadta.

Mint kiderült, az irataival akadtak problémák, ugyanis a szabályok szerint az útlevélnek az országba való belépést követően legalább hat hónapig kell érvényesnek lennie, Separ dokumentuma viszont már csak négy hónapig van érvényben.

A rapper a közösségi oldalán jegyezte meg, hogy Indonéziában ezt nagyon komolyan veszik. Mielőtt az országba utazott volna, Thaiföldön és Szingapúrban járt, ahol ugyanilyen szabályok vonatkoznak az útlevélre, ott viszont nem volt ebből problémája. Hozzátette: most a kitoloncolásra vár, addig pedig rács mögött kell lennie.

„Néhány nap a dutyiban, amíg elindul a járatom, amivel kitoloncolnak. Napi egy étkezésre vagyok jogosult, zuhanyzásra nem. De legalább király méretű az ágyam, csak nem élnek benne semmilyen kártevők” – írta közösségi oldalán Separ, aki a tervek szerint pénteken utazik vissza Szlovákiába.

A végén hozzátette, hogy azok, akikkel Indonéziába érkezett, már a tengerparton süttetik magukat, míg az ő cellájának még ablaka sincs.


-para-