Egymillióért nyomja a zenét az AC/DC Sergio Ramos mai esküvőjén

Ma este kel egybe párjával Sergio Ramos. A Real Madrid focistája és riporter kedvese, Pilar Rubio hét év után házasodik össze, extrém körülmények között! A Spanyolországban az év esküvőjeként beharangozott eseményre igazi sztárparádét várnak, de nem csak emiatt lesz különleges a menyegző.

Egymillióért nyomja a zenét az AC/DC Sergio Ramos mai esküvőjén
Fotó: AP

A sevillai templomi esküvőre, valamint a hátvéd szülővárosban, Camasban esedékes vacsorára hivatalos csaknem 500 vendégnek szigorú feltételeket szabtak Ramosék, a mobiltelefonokat például az érkezéskor le kell adniuk megőrzésre a résztvevőknek. A vendégek öltözékére is vonatkoznak előírások: a hölgyek például fehéret, feketét, pirosat, rózsaszínt, narancssárgát és zöldet sem viselhetnek. 18 éven aluliak pedig nem vehetnek részt a lagzin.

Az esküvő jelképe az unikornis lesz, ezt pedig a vendégeknek egy ideiglenes tetoválás formájában magukon is kell viselniük: erre azért lehet szükség, hogy kiszűrhessék az esetleges besurranókat. Nászajándékokra nem tart igényt a pár, helyette az UNICEF-nek gyűjt adományokat.

Az esküvőre csapattársain, a francia Zinédine Zidane (46) vezetőedzőn és Florentino Pérez (72) klubelnökön kívül hivatalos az ősi rivális Barcelona gárdájából Gerard Piqué (32), Jordi Alba (30) és Sergio Busquets (30), továbbá több korábbi Real-ikon is, így az angol David Beckham (44), a brazil Ronaldo (42) és Roberto Carlos (46), valamint a szívinfarktusa után lábadozó Iker Casillas (38). S ha mindez nem lenne elég, az esküvőn zenél az AC/DC, a Marca szerint mintegy 1 millió euró fellépési díjért.

viaBlikk