Egy új játék vált népszerűvé az interneten - jelszójátéknak hívják, és megőrjíti az embereket (FOTÓ)

Egy új játék vált népszerűvé a közelmúltban az interneten. Jelszójátéknak hívják, egy böngészős játéknak, amit a világ legfrusztrálóbb dolgaként jellemeznek.

Egy új játék vált népszerűvé az interneten - jelszójátéknak hívják, és megőrjíti az embereket (FOTÓ)
-illusztráció- (Fotó: Unsplash)

Ahogy a LADBible beszámolt róla, ennek az érdekes játéknak az a célja, hogy olyan jelszót alkosson, amit senki sem tud feltörni. A probléma az, hogy abszurd követelményeknek kell megfelelni.

A jelszójátékot a kreatív alkotó, Neal Agarwal találta ki, aki más vicces játékairól is ismert, köztük egy milliárdos szimulátorról, amelyben a világ egyik leggazdagabb emberének, Bill Gatesnek vagy egy aszteroidavető bőrébe bújhat. Ez a böngészős játék azonban sokakat elkeserít, mert egyszerűsége ellenére egy bonyolult, nagyon nehezen megoldható rejtvény.

Nagyon egyszerűen indul, de a résztvevők gyorsan rájönnek, hogy ez egy sokkal nehezebb játék, mint a képzelet és az értelem egyszerű próbája. Valójában az a célja, hogy olyan bonyolult jelszó pattanjon ki a fejből, amelyet egyetlen high-tech, magas IQ-jú hacker sem tudna kitalálni

Ez az egész úgy működik, hogy minden szakaszban különféle követelményeknek vagy szabályoknak kell megfelelnie a felhasználóknak, amelyek egyre nehezebbé válnak. Az első részben egy nagyon egyszerű dolgot kell tenni, mégpedig egy olyan jelszót kell alkotni, amelynek legalább 5 karakterből kell állnia. A folyamat azonban minden egyes szakaszban nehezedik, a második kérdésnél egy számot kell megadni a jelszüban, a harmadiknál ​​pedig egy nagybetűt.

Ezek a lépések nagyon egyszerűnek tűnnek, az ötödik kérdésnél a játék megköveteli, hogy a jelszavadban szereplő számjegyek egyezzenek a 25-ös számmal. Végül a folyamat eljut odáig, hogy minden lépéssel több tíz percet töltesz, római számokat, világmárkák neveit, az év hónapjait vagy internetcímeit kell használni.

A játék végül olyan népszerűvé vált, hogy bekerült az első öt találat közé a Google keresőben. Néhány embernek sikerült feltörnie a végső kódot is, ami arra késztette Agarwalt, hogy kommentálja a játékot.

"Nem hiszem el, hogy az emberek valóban megvernek egy hülye játékot, ahol irreális jelszót kell létrehozni. Az elhatározásotok hihetetlenül erős"

- viccelődött a fejlesztő.

Obkec/para