Egy tanulmány kiderítette, kik tartoznak a világ 10 legszebb kopasz férfijai közé (FOTÓK)

Egy friss tanulmány feltárta a világ legszebb kopasz férfiait. A kutatók nemcsak az aranymetszés adatait vették figyelembe, hanem számos egyéb szempontot is, köztük a magasságot, a gazdagságot, a közvéleményt vagy a fejük úgynevezett "fénytényezőjét" - írja az Obkec.

Egy tanulmány kiderítette, kik tartoznak a világ 10 legszebb kopasz férfijai közé (FOTÓK)
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

A Bright Side portál hozta a legvonzóbb férfiak rangsorát, mindegyikük 1-től 10 pontig terjedő értékelést kapott.

10. Mike Tyson

A rangsorban a 10. helyet szerezte meg az egykori amerikai profi ökölvívó, az 56 éves Mike Tyson 10-ből pontosan 2,5 pontot kapott. Az aranymetszés kategóriában 58,03%-os értékelést kapott.

9. Dwayne "The Rock" Johnson

Dwayne Johnson a kilencedik helyet szerezte meg a rangsorban 3,62 ponttal. Az 50 éves színész 193 centiméteres magasságával a legmagasabb a tíz férfi közül.  Rocknak ​​körülbelül 900 millió eurós vagyona is van. Az aranymetszés 43,80%-os értékelést  hozott ki, ami a 10 listás személy közül a legrosszabb volt.

8. Joe Rogan

Joe Rogan humorista és műsorvezető, aki a világ egyik leghíresebb podcastjának, a The Joe Rogan Experience-nek a házigazdája, összesen 4,37 pontot kapott a tízből. Az 55 éves hírességnek tisztességes, akár 72,76%-os értékelése volt az aranymetszés kategóriában.

7. Bruce Willis

Az ismert amerikai színész, Bruce Willis, összesen 4,75 pontot szerzett a tízből, aminek köszönhetően a hetedik helyen végzett. Magasságával és az aranymetszés remek értékelésével megvédte pozícióját a rangsorban, amely 61,33%-os szinten áll. A kutatók dicsérték fejének csillogását is, amely visszaveri a fény közel 70 százalékát.

Fotó: TASR/AP

6. Jason Statham

Jason Statham akciófilm-sztár összesen 5,96 pontot kapott a tízből. A kutatók szerint az 55 éves sztár 78,09%-ot ért el az aranymetszés pontossági kategóriában, ami a legmagasabb az összes közül. A közösségi oldalakon való megjelenéséről azonban csak kevesen beszéltek, ez volt az oka annak, hogy a színész nem került előrébb a rangsorban.

5. Vilmos herceg

A 40 éves Vilmos herceg, aki 2021-ben a világ legszebb kopasz férfija volt, ezúttal 6,13-as összpontszámmal a ranglista ötödik helyén találta magát. Magasságának, vagyonának és az aranymetszés értékelésének köszönhetően megőrizte pozícióját, amely 66,83% volt.

Fotó: TASR/AP

4. Pitbull

Armando Christian Pérez amerikai rapper, énekes és dalszerző, ismertebb nevén Pitbull, a negyedik helyen végzett 6,16 ponttal. Az aranymetszés kategóriában elért magas, 67,69%-os értékelés és a közösségi oldalakon ígéretes közvélemény tartotta meg ilyen jó helyen, emiatt a második legjobb volt a rangsorban. Pitbullt azonban a jobb helytől a magassága választotta el.

3. Shemar Moore

Az 52 éves amerikai színész, Shemar Moore, akit olyan detektívsorozatokból ismerhettek, mint az S.W.A.T. vagy a Gyilkos elmék, 6,25-ös összpontszámot ért el, aminek köszönhetően a harmadik helyre került. A kutatók megállapították, hogy a sztár volt a legnépszerűbb a közösségi oldalakon, miközben az átlagon felüli, és 185 centiméteres magassága is sokat dobott a helyezésén. Az egyetlen szempont, ami Moore nem került előbbre, az alacsonyabb nettó vagyona volt.

2. Stanley Tucci

Stanley Tucci, akit a nagyvilág a Terminál című filmből vagy a Games for Life sorozat moderátoraként Caesar Flickermanként ismerhet, "ezüstérmes" lett 6,33-as összpontszámmal. A sztárnak a második legjobb arcaránya volt 75,83%-os értékelésével. 

1. Vin Diesel

Vin Diesel amerikai színész mindössze tizenhárom századdal lett a világ legszebb kopasz embere. A Halálos iramban című film főszereplője minden kategóriában átlag feletti eredményt ért el, a tízből 6,46-os pontot ért el.

Obkec/para