Egy nő tönkretette szomszédja szabadtéri esküvőjét, amikor elkezdett füvet nyírni - egyáltalán nem volt bűntudata emiatt (VIDEÓ)

Egy szerelmespár szerencsétlenségére az esküvői fogadalmukat teljesen elnyomta egy figyelmetlen szomszéd, aki állításuk szerint éppen akkor kezdett el füvet nyírni - írja a Mirror.

Egy nő tönkretette szomszédja szabadtéri esküvőjét, amikor elkezdett füvet nyírni - egyáltalán nem volt bűntudata emiatt (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

Egy névtelen esküvői vendég azt állította, hogy az úgynevezett "Karen" "céltudatosan" gyújtotta be a fűnyíróját , hogy ezzel tönkretegye az esküvőt, és a szertartás ideje alatt folytatta a kaszálást.

A vendég elmondása szerint ugyan megpróbálták rávenni arra a szomszédasszonyt, hogy hagyja abba a fűnyírást, de ő "nem volt kedves", de cserébe teljesen figyelmen kívül hagyta a kérésüket. A zaj annyira zavaró volt, hogy ő és a többi vendég nem is hallotta a pár fogadalmát.

A felvételt a TikTokon megosztotta az egyik vendég, aki @vampyyric felhasználónévvel van fent a platformon.

@vampyyric some people are so miserable #karen #wedding #weddingruined #ruines #SlurpeeRun #karens #karensgoingwild #karensoftiktok #fyp #fyp Jiggle Jiggle - Duke #38; Jones & Louis Theroux

Azt is állítja, hogy a nő kiabált velük, és hozzátette: "egyáltalán nem barátságos ember".

Az esküvőről készült felvételek azóta elterjedtek az interneten, amiken végig hallatszik a fűnyíró hangja. A videó egy klippel zárul a szomszédról, aki zajosan távozik, anélkül, hogy bármiféle bűntudata lenne az általa keltett felhajtás miatt.

Mirror/para