Egy nő hozzáment feleségül a takarójához - azt mondta, szerelem volt első látásra (FOTÓK)

Pascale Sellick elárulta a világnak, hogy valaha volt legintimebb és legmegbízhatóbb kapcsolata a takarójával. 2019-ben, éppen Valentin-napon összeházasodott "vele". Nagyjából  120 vendég volt a szertartáson,  a menyasszony pizsamát és papucsot viselt – idézi a Ladbible-t az Obkec.

Egy nő hozzáment feleségül a takarójához - azt mondta, szerelem volt első látásra (FOTÓK)
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

A vendégek fürdőköpenyben, felsőben, papucsban voltak, és plüssmackók is jelen voltak. A szertartás után esküvői fogadásra került sor.

"Azt hiszem, szerelem volt első látásra. Volt már más takaróm is, de ehhez mindig hűséges vagyok"

– magyarázta.

Esküvőjén Dido énekesnő "Thank You" című dalát egy helyi zenekar játszotta, a nő pedig tánc közben összebújt új szerelmével. Sellick azt mondta, hogy amikor szomorú, de akkor is, amikor boldog, mindig támaszkodhat a takarójára. Lehet, hogy néhányan meglepődnek, de van egy valós barátja is, aki támogatta a bizarr esküvőt. Pascale kifejtette, hogy a szertartásnak tisztán művészi kontextusa volt.

Hozzátette, párja nem túl féltékeny, ezért vállalta az esküvőt. A 49 éves nő azt is kifejtette, hogy a pokróccal való kapcsolata nem szexuális, inkább szoros barátságról van szó. Az esküvő egy művészeti projekt volt, amely a társadalom magányára hívta fel a figyelmet.

"Ez egyfajta üzenet azoknak, akik Valentin-napon egyedül vannak. Fontos, hogy találjatok időt magatokra, töltsétek a takaró alatt, és akár feleségül is vehetitek. Mindenki szereti a takaróját!"

– mutatott rá Pascale.

Obkec/para