Egy mellekkel rendelkező lódarázs fotója terjed a világhálón (FOTÓ)

Nemrég megjelent az interneten egy bizarr fotó egy nagy mellű, üveghez nyomódott darázsról. Amint arról az IFLScience portál is beszámolt, ez egy olyan rovarfajta, amely főleg Délkelet-Ázsiában él - írja az Obkec.

Egy mellekkel rendelkező lódarázs fotója terjed a világhálón (FOTÓ)
-illusztráció- (Fotó: Wikimedia Commons)

A furcsa fotót egy albert12798 profilú felhasználó tette közzé a Twitteren, akinek több mint 900 ezer követője van. A posztban azt állította, hogy egy különös, más egyedre nem hasonlító darázs szállt az ablakára. A képen egy zöld mellű rovar látható, amely az üvegnek dőlt.

A több mint 20 milliós megtekintést és csaknem 250 ezret kedvelő bejegyzés sok embert sokkolt a közösségi oldalakon.

"Ennek a rovarnak nagyobbak a mellei, mint nekem"

- írta az egyik felhasználó, míg egy másik gúnyosan megjegyezte:

"Az ilyen szexuális posztok inkább csak az OnlyFans-hez tartoznak, mint ide."

Bár a fénykép valódinak tűnik, azonban nem az. A múltban valaki hatalmas kebleket "rakott" a darázs testére, és azt állította, hogy felfedezett egy új rovart.

A tudósok szerint az állatok egyetlen más osztályának sincs melle, mint a fiókáit szoptató emlősöknek. Az ember, vagyis a nők az egyetlenek, akiknek a mellei nem zsugorodnak össze, miután utódaik felnőnek.

Annak ellenére, hogy fikció, a képen egy igazi rovarfajta látható, mégpedig a japán lódarázs. Többnyire Dél- és Délkelet-Ázsiában élnek, de az utóbbi években egyre gyakrabban jelennek meg Észak-Amerikában, ahol már invazív fajnak számítanak.

Obkec/para