Egy McDonald's-ban dolgozó nő a rendelések alapján meg tudja állapítani, ki milyen típusú ember

Ella a McDonald's üzletlánc alkalmazottja, és azt állítja, hogy már csak abból is meg tudja állapítani, hogy milyen vásárló, amit a pultnál rendel - írja a Nový Čas.

Egy McDonald's-ban dolgozó nő a rendelések alapján meg tudja állapítani, ki milyen típusú ember
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

Tökéletes rálátása van a munkájára, és gyakorlata során tudta tanulmányozni a különböző típusú embereket és ízlésüket.

Amint arról a The Sun beszámolt, Ellának tökéletes becslése van az emberekről. Tapasztalt munkatársa a McDonald's gyorsétteremláncnak, és munkája során nagyon odafigyel a vásárlókra. A TikTok közösségi platformon mutatta meg a bizonyítékot. Videót készített arról, hogy általában hogyan néznek ki azok, akik konkrét ételeket rendelnek az étlapról.

Nem az volt a cél, hogy bárkit is megbántson, csak fel akarta hívni a figyelmet a hatodik érzékre, amit felfedezett magában. Hogy néz ki valójában a "megfigyelése?" Szerinte egy középkorú férfi egy Big Macet rendelne. Ezzel szemben az azonos korosztályba tartozó nők szívesebben választanának egy Quarter Pounderért sajtot.

A Filet-O-Fish-t viszont gyakran rendelik az idősebb párok, és egy zsemle nélküli szendvics is elképzelhető egy egészséges életmód blogger kezében.

A fiatal tikoker videója alatt rengeteg komment jelent meg. Voltak McDonald's ügyfelei, akiknél mindent eltalált. Egyesek panaszkodtak, hogy nem tartoznak semmilyen csoporthoz, mások cáfolták állításait, és kivételekre hivatkoztak. Megjelentek a lánc korábbi alkalmazottai is, akik egyetértettek vele.

Nový Čas/para