Egy már halottnak nyilvánított férfi magához tért, és azt állította, hogy találkozott magával az ördöggel (VIDEÓ)

Több olyan esemény is történt már a világon, amikor az emberek a halál közelébe kerültek. Néhányan közülük azt hiszik, hogy láttak valamiféle túlvilágot vagy akár magát a mennyországot vagy a poklot - írja az Obkec.

Egy már halottnak nyilvánított férfi magához tért, és azt állította, hogy találkozott magával az ördöggel (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: Unsplash)

Valami hasonlót tapasztalt egy beteg, akiről az amerikai Michigan állam egyik kórházának orvosa beszélt. Amint arról az Unilad portál beszámolt, egy 20 év körüli férfi volt az, aki azt állította, hogy járt a pokolban és találkozott magával az ördöggel.

Megjelent a TikTokon egy videó, amelyen egy orvos a pácienséről beszél. A szíven szúrt férfit halottnak nyilvánították. Egy betegről szólt, aki kábítószer-bűnözésbe keveredett, és az egyik üzlete majdnem végzetessé vált.

@anaministry Glory be to God #jesus#afterlife Ambient-style emotional piano - MoppySound

A férfit, hogy a műtőbe vitték, és megakadályozták a nagyobb vérveszteséget. A beteg végig eszméleténél volt, majd négy óra elteltével az orvosoknak sikerült megmenteniük a őt és ellátni a szívét ért sebet.

Az orvos azt mesélte, hogy a férfinek a hosszú beavatkozás után, amikor magához tért, könnyesek voltak a szemei. Azt állította, hogy a pokolban járt és az ördög szemébe nézett. Azt is hozzátette, látta, ahogy az orvosok próbálják megmenteni az életét.

Miután látta az orvosi személyzet erőfeszítéseit, azt mondta, imádkozni kezdett. Ebben a pillanatban egy angyal állítólag visszarántotta őt a pokolból.

"Ez volt a legcsodálatosabb eset, mert hittem neki. Úgy értem, senki sem tud csak úgy elképzelni egy ilyen részletesen leírt élményt"

- mondta az orvos, aki azt állította, hogy a beteg az eset után teljesen megváltozott.

"Istenhívő lett. Tiszta rémület volt a tekintete, amikor felébredt. Teljesen biztos vagyok abban, hogy találkozott az ördöggel"

- tette hozzá.

(1/2) Cikkünk a következő oldalon folytatódik. Kérjük lapozzon előre: