Egy magát időutazónak nevező személy elárulta, hogy mikor tör ki a III. világháború (VIDEÓ)

Az önjelölt időutazóknak számos rajongója van a közösségi oldalakon, leginkább a TikTokon. Egyikük jelenleg fenyegető jóslattal tömi az emberek fejét - írja az Obkec.

Egy magát időutazónak nevező személy elárulta, hogy mikor tör ki a III. világháború (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

Elárulta, hogy pontosan mikor kezdődik a III. világháború.

A férfi a TrevorTheTimeTraveller álnéven szerepel. Azt állítja, hogy a jövőből jött, és nagyon rossz híreket hoz magával. Nem mindenki veszi komolyan ezeket az internetes prófétákat, akik a jóslataikat rezzenéstelen arccal közlik az emberekkel. A srác a legújabb videóval felhívta magára a figyelmet, mert III. világháború kitörésének pontos időpontjáról beszélt.

trevorthetimetraveler #warned #conspiracy #timetravel #remember @timetravellerchronos son original - TrevorTheTimeTraveler

Trevor szerint már nincs sok időnk hátra, és fel kell készülnünk néhány nagyon nehéz időszakra.

"Íme 3 dátum, amikor valami szörnyűség fog történni. Emlékezzen a 2024.02.21-i dátumra, mert valami nagyon nagy dolog fog történni"

- írta a videóhoz.

"2030. május 29-én kezdődik a harmadik világháború, amely 7 évig fog tartani, és a harcok Észak és Dél között zajlanak majd"

- folytatta.

@trevorthetimetraveler #time #timetravel #timetraveler #help #alien Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

Elmondása szerint 2037-ben véget ér a háború, és beáll a második baby boom, aminek köszönhetően népességnövekedés veszi kezdetét. Bár ez a jóslat nagyon ijesztően hangzik, nem ez az első magát időutazónak nevező valaki, aki ilyesmiről beszél a TikTokon. Egy másikuk, aki a @timevoyaging nevet viseli, még katasztrofálisabb forgatókönyvvel állt elő.

Szerinte már csak egy évre vagyunk attól, hogy szembenézzünk az Azawa néven ismert pusztító fajjal, amely a föld alatt él, és végül elpusztítja az egész emberiséget.

Obkec/para