Egy magát gyógyítónak nevező férfi állítólag "kiszedte" az oltásokat egy fiatalemberből (VIDEÓ)

Egy ismeretlen férfi azt mondta a járókelőknek, hogy ő egy gyógyító, aki az oltásokat is kiűzi belőlük – írja az Obkec.

Egy magát gyógyítónak nevező férfi állítólag "kiszedte" az oltásokat egy fiatalemberből (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

Ladislav az állítása szerint fájó térdeket, gerincet vagy más egészségügyi problémákat is meg tudja gyógyítani.

Ladislav Facebook-profilján tett közzé egy videót, amelyben embereket gyógyít. Többen, akik hittek gyógyító képességeiben, várták a csodát a tömegben. Csak néhány érintésre volt szükség, és minden rendben volt a gyógyulni akaró személlyel.

A gyógyító megcsókolta, ölelte, simogatta az embereket, és figyelmeztette őket, hogy ne hazudjanak neki. Nemcsak időseket, hanem gyerekeket és tinédzsereket is kezelt. Egy nő azt állította, újjászületett a "gyógyulása" után, egy másik idős hölgy pedig azt mondta, hogy végre egyenesen jár:

"Egyenesen járok. Hála Istennek és hála neked"

– jelentette ki a nagymamakorú nő, aki hozzátette, hogy állítólagos gyógyulása előtt "görnyedt" volt. Egy másik nő olyan erősen hitt a gyógyító erejében, hogy elsírta magát, miután meggyógyult.

Mindazok, akik meggyógyultak, elismerték, hogy miután Ladislav kezére bízták magukat, jobban érzik magukat, és ez tényleg a valóság, nem állítanak valótlant. Egy fiatal férfi testéből állítólag még az oltást is eltávolította.

"Ki fogom szedni belőled azt a sok mocskot Beteg leszel, el fogsz esni. Készen állsz?"

– kérdezte Ladislav a fiatalembert.

"Kiveszem belőle az oltásokat. Ültessétek majd le"

– utasította a járókelőket a gyógyító.

A fiatalember, aki megijedt ezektől a szavaktól, fel akarta hívni édesanyját, de Ladislav biztosította, hogy semmi rossz nem fog történni vele.

Ezt követően két férfi áll a fiatalember mellé, akik megtartották, ha rosszul lenne. A gyógyító kigombolta a kabátját, kezét a mellkasára tette, masszírozni kezdte. A fiatalember zavartnak tűnt a történtek után. Ladislav mekérdezte tőle, szédül-e, ő erre igennel válaszolt. Ezután két férfi megtartotta őt a hóna alatt, és aztán leültették őt egy közeli padra.

Ladislav azt tanácsolta neki, hogy igyon sok vizet, az édesanyja pedig jöjjön érte. A fiú köszönetet mondott a gyógyítónak, de ő erre azt válaszolta, nem neki, hanem Jézusnak tartozik köszönetttel.

Obkec/para