Egy kisfiú nem akart szóba állni a kórházlátogatáson járó Putyinnal, ezért bebújt a paplan alá (VIDEÓ)

Vlagyimir Putyinról a Dmitrij Rogacsov Nemzeti Gyermekhematológiai, Onkológiai és Immunológiai Kutatóközpontban tett látogatása során készült videó kering az interneten. Ott találkozott az orosz elnök egy Vadim nevű fiúval, aki elbújt előle – írja az Obkec.

Egy kisfiú nem akart szóba állni a kórházlátogatáson járó Putyinnal, ezért bebújt a paplan alá (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

Putyin hagyta magát lefilmezni, ahogy bemegy a kutatóközpont szobáiba, ahol gyermekek fekszenek. Nyilvánvalóan nem járt túl jól Vadimmal, mert miután bement a fiúhoz, az bebújt a takarója alá, és nem igazán akart kijönni onnan. Putyin megkérdezte tőle a nevét, de a fiú nem válaszolt, és a paplan alatt maradt – írja a CzechiaPostsen.

A fiú édesanyja is a kórházi szobában volt, és azzal magyarázta gyermeke viselkedését, hogy csupán szégyenlős. Amikor érzékelte, hogy a fia nem fogad szót, megfenyegette, hogy elkobozza tőle a mobiltelefonját.

„Két napig mobiltelefon nélkül leszel”

– mondta Vadimnak, aki aztán egy pillanatra kibújt a takaró alól, de nem nézett rá Putyinra, inkább a plafont bámulta. Az elnök ezután megkérdezte tőle, hogy milyen játékokat szeret, de a fiú továbbra sem válaszolt. Az anyja azt válaszolja helyette: "Minecraft". Vadim megint a takaró alá bújt, és egyértelművé tette Putyin számára, hogy nem hajlandó szóba állni vele.

Az orosz elnök a kutatóközpontban betegekkel és a családtagjaikkal beszélgetett, valamint a kórház és az egészségügyi minisztérium képviselőinek kíséretében megtekintette az új nukleáris medicina épületét is. A Putyinról szóló legfrissebb hírek szerint úgy döntött, indul a közelgő elnökválasztáson, és ha nyer, legalább 2030-ig hatalmon marad. Információk szerint az új korház Putyin kampányának a része.

Obkec/para