Egy ismert tévés ismerhette VV Fanni gyilkosát

A feltételezett gyilkos egy másik médiaszemélyiséggel is felvette a kapcsolatot - tudta meg a Blikk.

Egy ismert tévés ismerhette VV Fanni gyilkosát
VV Fanni - Fotó: Facebook

Novozánszki Fanni november 20-án tűnt el, nem sokkal ezután a bíróság elrendelte a dunaújvárosi B. László előzetes letartóztatását.

Bors a Tűsarok háziasszonyának közösségi oldalán vette észre, hogy B. László ismeretségben állt a TV2 műsorvezetőjével, Orosz Barbarával is. A lap megkereste Orosz Barbarát, akit megdöbbentett a hír, ugyanis már nem emlékezett a férfira. Elmondása szerint ismert és közvetlen emberként szinte mindenkit visszajelöl.

"Hátborzongató és a hideg futkos a hátamon, hogy az ismerősöm - mondta. - Még már­ciusban érdeklődött, hogy „hogy vagyok?”, „milyen napom van? ”, de valamiért nem válaszoltam neki - nézte vissza üzeneteit a csinos műsorvezető, de még ő is meglepődött rajta, hogy nem reagált az üzenetre, mivel elmondása szerint mindenkinek szokott.

"Úgy vagyok vele, hogy aki veszi a fáradtságot, és ír nekem annak szívesen is válaszolok, szóval vagy nagyon el voltam havazva, vagy valamiféle erős, női megérzésem lehetett, és jobbnak láttam, ha nem írok - próbált meg visszaemlékezni Barbara. - Félelmetes érzés, hogy egy feltételezett gyilkos írt nekem, és kapcsolatba akart velem kerülni. Ismerősnek jelölt, írt, közeledni akart. Rögtön fel is hívtam a szüleimet és a páromat, hogy kiadjam magamból a rémületem" - árulta el.

(Blikk)