Egy férfi szó szerint úgy néz ki, mint maga az ördög - szarvai is vannak, és sorra tiltják ki őt a templomokból a kinézete miatt (FOTÓK)

Renie Diniz da Silva az elmúlt 14 évben 57 ezer eurót költött külső megjelenésének átalakítására. Teste 70 százalékát tetoválás borítja, homlokára pedig ördögszarvat ültettek be - írja az Obkec.

Egy férfi szó szerint úgy néz ki, mint maga az ördög - szarvai is vannak, és sorra tiltják ki őt a templomokból a kinézete miatt (FOTÓK)
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

A legfigyelemreméltóbb két szubkután implantátuma a homlokán, amelyek segítségével különböző méretű szarvakat rögzíthet a fejére. Elárulta, hogy testmódosítása miatt sorra tiltják ki őt a kitiltják a templomokból. Külseje is az oka annak, hogy rengeteg kritikus és gyűlölködő megjegyzést kap az emberektől – számol be a Mirror.

Főleg a vallási közösségekben okozott csalódást. A lelkészek többször nem engedték be a templomba. Amikor Argentínában nyaralt, az emberek azt mondták neki, hogy a megjelenése miatt a pokolba kerül. Családja sem kíméli őt, édesapja azt mondta neki, hogy a beültetett szarvak miatt igazi ördögnek néz ki. Az állandó negatív reakciók ellenére imádja megjelenését, és azt tervezi, hogy folytatja átalakulását. Megjelenése hozzá hasonló, egymást támogató embereket hozott be az életébe.

Renie szemgolyóit is tetoválták, és megjelenésének köszönhetően sok rajongóra tett szert. Jelenleg azt tervezi, hogy a nemi szervébe beültetést végeztet el, és megnagyobbíttatja a már módosított füleit. Emellett jobb és bal kezében négy szilikon implantátum van, a nyelve pedig ketté van vágva.

(1/2) Cikkünk a következő oldalon folytatódik. Kérjük lapozzon előre: