Egy celeb is érintett VV Fanni tragédiájában

VV Fanni feltételezett gyilkosa egy másik sztárt is kiszemelhetett magának.

Novozánszki Fanni november 20-án tűnt el, nem sokkal ezután a bíróság elrendelte a dunaújvárosi B. László előzetes letartóztatását.

A Bors a Tűsarok háziasszonyának közösségi oldalán bukkant rá, hogy B. László ismeretségben állt a TV2 műsorvezetőjével, Orosz Barbarával is. A lap megkereste Orosz Barbarát, akit megdöbbentett a hír, ugyanis már nem emlékezett a férfira. Elmondása szerint szinte mindenkit visszajelöl a közösségi oldalon.


Fotó: Facebook

 
 
 

"Hátborzongató és a hideg futkos a hátamon, hogy az ismerősöm" - mondta Barbara. "Még már­ciusban érdeklődött, hogy hogy vagyok, milyen napom van, de valamiért nem válaszoltam neki" - nézte vissza üzeneteit a műsorvezető, de még ő is meglepődött rajta, hogy nem reagált az üzenetre, mivel elmondása szerint mindenkinek válaszolni szokott.


Fotó:RAS-archívum

"Úgy vagyok vele, hogy aki veszi a fáradtságot, és ír nekem annak szívesen is válaszolok, szóval vagy nagyon el voltam havazva, vagy valamiféle erős, női megérzésem lehetett, és jobbnak láttam, ha nem írok" - próbált meg visszaemlékezni Barbara. "Félelmetes érzés, hogy egy feltételezett gyilkos írt nekem, és kapcsolatba akart velem kerülni. Ismerősnek jelölt, írt, közeledni akart. Rögtön fel is hívtam a szüleimet és a páromat, hogy kiadjam magamból a rémületem" - árulta el a műsorvezető.

Blikk