Egy amerikai nő egy nap alatt, öt alkalommal megütötte a lottón a főnyereményt

A legtöbben nagyon boldogok lennének, ha nyernének sok pénzt a lottón. Egy amerikai nővel ez megtörtént, ám nem egyszer, hanem öt alkalommal - írja az Obkec.

Egy amerikai nő egy nap alatt, öt alkalommal megütötte a lottón a főnyereményt
-illusztráció- (Fotó: Unsplash)

Ami a legmeghökkentőbb, mindez egy nap alatt történt vele.

A névtelenséget választó nő úgy döntött, hogy szerencsét próbál a Match 4 játékban, Washingotn államban még január végén. Ez a fajta sorsolás hasonló a 35-ből 5-ös lottó szlovák megfelelőjéhez, ahol a Washington's Lottery portál szerint négy számot kell eltalálni 1-től 24-ig. Bár a jackpot ebben a versenyben nem olyan hatalmas, még mindig rendkívüli eredmény, ha sikerül megnyerni.

Egy nő egy sorsolás során ötször nyerte el a fődíjat. Kiderült, hogy mindegyik szelvényén ugyanazokat a számokat használta. Szerencsés választás volt a részéről az, hogy a saját születési dátumát az anyja születési dátumával kombinálta.

A nyerőszámok ellenőrzésekor kiderült számára, hogy minden sorsoláson 10 ezer dollárt nyert. Ez azt jelenti, hogy összesen 50 ezer dollárral lett gazdagabb. 

"Azonnal megosztotta a hírt férjével, aki megdöbbent és szóhoz sem jutott"

- áll a Washington Lottery honlapján. A nyertes azt is elmondta, hogy nyereményének egy részét olyan non-profit szervezeteknek és jótékonysági szervezeteknek kívánja felajánlani, amelyek országszerte állatokkal foglalkoznak.

Az ismeretlen washingtoni nő azonban nem az első, akinek többször is sikerült nyernie. Egy Stefan Mandel nevű férfi kitalált egy taktikát, aminek köszönhetően tizennégyszer megütötte a főnyereményt. A román-ausztrál közgazdász egy interjúban elmondta, hogy ezt egy befektetői csoportnak és az International Lotto Fund nevű szindikátusnak köszönhette, amely 14 lottót céloz meg szerte a világon. Végül Mandel és csapata együtt 27 millió dollárt nyert, és nyert a főnyereményben és más értékes díjakat 1 millió dollár értékben.

Obkec/para