Egy állítólagos időutazó szerint decemberben nagy dolgok fognak történni - mindenkit óvatosságra int (VIDEÓ)

Eno Alric, más néven "theradianttimetraveler" a TikTokon azt állítja, hogy ezeknek az eseményeknek az előfordulása azt bizonyítja, hogy ő egy "kvantumugró".  Egy bizarr videóban figyelmeztette a világot, hogy négy nagy eseményre kerül sor az ünnepek előtt és alatt – írja a Nový Čas.

Egy állítólagos időutazó szerint decemberben nagy dolgok fognak történni - mindenkit óvatosságra int (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

Annak ellenére, hogy egyik korábbi jóslata sem vált be, továbbra is nagy követőtábora van. Az önjelölt időutazó úgy véli, ha jóslatai beigazolódnak, a világ felismeri rendkívüli képességeit.

Eno baljóslatúan a következő szavakkal kezdte legutóbbi bejegyzését:

"Maradj biztonságban... és légy óvatos..."

@radianttimetraveler Stay safe… and be cautious… #fyp #foryou #radianttime #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #theory #conspiracy Radiant Steps - Eno Alaric

Majd felfedte szokatlan állításait több mint 100 ezer követőjének.

„Igazi időutazó vagyok, emlékezz erre a 4 dátumra 2022 decemberében”

– mondta a bevezetőben a tikoker. A "nagy dolgoknak" december 8-án, december 12-én, december 20-án és december 25-én kellene megtörténniük. Pontosította, hogy ezeken a napokon valami jelentős dolog fog történni.

A Tiktoker azonban semmilyen jelzést nem adott arról, mire kell készülnie az embereknek. Fenyegetően megismételte figyelmeztetését:

"Maradj biztonságban."

A szkeptikus TikTok-felhasználókat megosztották a megalapozatlan előrejelzések.

Sok közösségimédia-felhasználó rámutatott, hogy Eno hasonló, novemberre vonatkozó jóslatai nem váltak valóra. Az állítólagos időutazó korábban azt állította, hogy ebből a hónapból öt nagy eseményre kell majd emlékezni. Új bolygókat kellett volna felfedezni, egy dagály okozta katasztrófának kellett volna történnie, és a harmadikra ​​idegenek látogatnak el  a Földre.

A fickó ragaszkodik ahhoz, hogy a jövőből küldték, miután 2004-ben részt vett egy szigorúan titkos kísérletben.

Nový Čas/para