Ebben a várban fog lakni Johnny Depp nyáron, ugyanis zenekarával Szlovákiában lép fel (FOTÓK)

Világhírű személyek érkeznek a Zólyom melletti kis, 3 ezer fős faluba. A 10 hektáros Zvolenská Slatina mellett található mezőn a hollywoodi sztár - Johnny Depp színész és zenekara, a Hollywood Vampires lép majd fel –  írja a Dobré noviny.

Ebben a várban fog lakni Johnny Depp nyáron, ugyanis zenekarával Szlovákiában lép fel (FOTÓK)

Amint arról Nový čas nemrég beszámolt, a szervezők azt szeretnék, ha Johnny Depp megtapasztalná az igazi szlovák vendégszeretetet.

Az egyik szervező, Ján Poliak a Nový časnak elmondta, Johnny Depp a Véglesi várban (Vígľašský zámok) fog lakni, amelynek története egészen a 14. századig nyúlik vissza. 2007-ben a lepusztult állapotban lévő vár romjait egy magánbefektető vásárolta meg, aki kongresszusi szállodává alakította át.

Johnny Depp öt biztonsági őrrel érkezik Szlovákiába, a koncert helyszínén pedig egy egész szállítókonténer várja majd, amit kényelmes nappalivá alakítanak át a számára. Az étkezésre is nagyon odafigyelnek majd a szervezők.

"Bizonyára megkóstolja majd a tradicionális szlatinai kenyeret, és itt van a legrégebbi kenyérgyár is, szóval bryndza, sajtok és gnocchi"

–  tette hozzá Ján Poliak, aki bevallotta, hogy még soha nem koncertezett filmsztárral, ezért a rajongók arra sarkallják őt és társait, hogy a koncert mindenki számára felejthetetlen élmény legyen.

"Johnny Depp és bandája, a Hollywood Vampires, egy all stars banda Alice Cooperrel és Joe Perryvel kiegészülve 2023. július 20-án Szlovákiába látogat és exkluzív koncertet ad a Besztercebányai régió szívében, az "Olympic Fields" gyönyörű füves mezőn" Zvolenská Slatinában. Már elkezdődtek az előkészületek a hatalmas eseményre”

– tájékoztatott a Profi Event ügynökség, akik már november 4-én megkezdté a jegyek előértékesítését. Ezidáig több ezer jegy kelt el, amiknek az ára 60-80 euró között mozog.

A Hollywood Vampires egy amerikai rockegyüttes, amelyet 2012-ben alapított Alice Cooper, Johnny Depp és Joe Perry, hogy tiszteletben tartsák az 1970-es években elhunyt rocksztárok zenéjét. A zenekar neve egy elit klubtól származik, amelyet Alice Cooper alapított.

„Csak ivás volt, semmi különös nem történt”

– emlékezett vissza Cooper a Prime Guts című dokumentumfilmben.

„Aki mindenkinél többet tudott inni egy este alatt, taggá válhatott, és velünk tölthette az idejét”

– ismertette a szabályokat. A tagok között volt John Lennon és Ringo Starr a The Beatlesből, Keith Moon a The Who-ból és Micky Dolenz a The Monkees-ből.

Dobré noviny, Nový čas/para