Dwayne Johnson saját autóját ajándékozta egy jótékonykodó veteránnak (VIDEÓ)

A közismert, nagy népszerűségnek örvendő színész, Dwayne Johnson hálája jeléül egy volt tengerészgyalogosnak ajándékozta saját autóját.

Dwayne Johnson saját autóját ajándékozta egy jótékonykodó veteránnak (VIDEÓ)
Fotó: Facebook (Dwayne Johnson)

Dwayne Johnson Instagram-oldalán látható erről egy videó. A színész legújabb filmjének, a Red Notice-nak egy szűkebb körben tartott vetítésén lepte meg jelenlétével a közönséget. Miután szólt néhány szót a jelenlévőkhöz, a színpadra szólított egy férfit, Oscar Rodriguezt.

Rodriguez veterán, évekig tengerészgyalogosként szolgált, majd leszerelése után a helyi közösségnek kezdett segítséget nyújtani. A férfi személyi edző, a helyi templom vezetője, támogatja és segíti a nőket, akiket családon belüli erőszak ért, gondoskodik hetvenöt esztendős anyukájáról.

Dwayne Johnson beszélgetett vele, köszönetet mondott neki, amiért olyan sokat tesz a körülötte lévő emberekért, majd kihívta őt a parkolóba. Ott egy levél várt rá Dwayne autójában. Ez állt benne: „Köszönjük a sok segítséget, jó szórakozást az új terepjáródhoz”.

 

A színész ugyanis saját bejáratú autóját a veteránnak ajándékozta, aki ezt először fel sem fogta, zokogásban tört ki. Öröme hatalmas volt, nem győzött köszönetet mondani a színésznek.

(24.hu)