DURVA: VV Fanni gyilkosa napokon keresztül autózhatott a holttesttel

Az egykori valóságshowszereplő november 20-án tűnt el, amit szülei két nappal később jelentettek a rendőrségen. Habár a család sokáig reménykedett, hogy VV Fanni előkerül, a nyomozás megállapította, hogy a fiatal lányt megölték. Holtteste azonban továbbra sem került elő.

December elején letartóztattak egy dunaújvárosi férfit, aki Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa lehet. A gyanúsított, akit véres bérelt autója buktatott le, nem beszél. Ennek ellenére márciusig még biztosan előzetes letartóztatásban marad.

A rendőrség már az egész országra kiterjesztette a nyomozást. Úgy gondolják ugyanis, hogy VV Fanni feltételezett gyilkosa azonnal megölte a lányt, de testét még napokig az autója csomagtartójában tartotta és így járta az országot. Ennek értelmében bárhol megszabadulhatott tőle.

A Blikknek a család jogi képviselője, dr. Lichy József nyilatkozott:

A nyomozásra való tekintettel nem árulhatok el részleteket. Azt elmondhatom, hogy kegyeleti okok miatt a Novozánszki család nagyon várja, hogy előkerüljön imádott lányuk holtteste, mert az édesanyja szeretné elhamvasztatni.

24.hu