DURVA: Amber Heard beleszart a Johnny Deppel közös ágyba, videón, ahogy a színész szétveri a konyhabútort - VIDEÓ

Ambert Heard és Johnny Depp perénél durvább kevés van a világon, mindketten igyekeznek a másikat a lehető legrosszabb színben feltüntetni. 

DURVA: Amber Heard beleszart a Johnny Deppel közös ágyba, videón, ahogy a színész szétveri a konyhabútort - VIDEÓ
Fotó: Yahoo

A Nuus beszámolója szerint a színész a tárgyaláson arról is beszélt, hogy exe egy alkalommal a közös ágyukban könnyített magán – bár hozzátette, lehet, hogy egy barátnője volt a tettes. Amber Heard az ügyet a yorkshire terrierre fogta, de Depp szerint az aprócska állat nem tud olyan méretű és állagú fekáliát produkálni, mint ami az ágyban volt.

Depp szerint ez is azt mutatja, exe mennyire „szart rá és mindenre”, és hogy teljesen magán kívül volt a drogoktól és az italtól.

Amit egyébként az eddigi bizonyítékok szerint ő maga is bőséggel fogyasztott.

Közben Johnny Deppről olyan felvétel került a The Sun lap birtokába, amin a színész éppen szétver egy konyhát. Deppnek azért kellett megjelennie a londoni legfelsőbb bíróságon, mert beperelte a brit bulvárlapot, amiért őrjöngő szörnyetegként jellemezték őt, miután kirobbant a botrány a színész és exfelesége Amber Heard között.

Johnny Depp és Amber Heard válását 2017-ben mondták ki. Tavaly azonban a színész rágalmazásért beperelte volt feleségét, aki családi erőszak áldozataként állította be magát.

Depp tagadja, hogy valaha is kezet emelt volna a színésznőre. Sőt azt állítja, hogy Heard bántalmazta őt. Most azonban a Sun bulvárlap rukkolt elő Amber Heard sokkoló, ám igen rossz minőségű videójával, melyen a színész magából kikelve üvöltözik és rongál.

Nuus/Bors