Dunaszerdahelyi volna az ország legszexibb sebésze?

A dunaszerdahelyi kórházban dolgozó, roppant izmos és tetovált Farkas Tamásról a Nový Čas írt.

Dunaszerdahelyi volna az ország legszexibb sebésze?
Fotók: Farkas Tamás - Nový Čas (További felvételekért kattints!)

A 36 éves Tamás a kórház sebészetén dolgozik, és bizonyára egyik páciensének sem kerüli el a figyelmét kisportolt teste - írja a portál.

A vonzó sebész nőtlen, és szavai szerint a kórházban nem kap olyan visszajelzéseket, melyek külsejére utalnának. "Soha nem találkoztam egyetlen rendkívüli reakcióval sem" - jegyezte meg.

Hogy minek köszönheti ezeket a húsokat? Tamás a crossfitnek hódol, elmondása szerint 11 éve. "Teljesen magával ragadott, szeretnék a jövőben valamilyen versenyen is részt venni" - fogalmaz.

Hasonlóképp szivárogtak az életébe a tetoválások is: először egy, majd fokozatosan érkezett a többi az egész testére. "Közben ez nagyon fáj, alig bírom elviselni" - figyelmeztet.

Kevesen tudják, de eredetileg nem orvosnak készült. "Először nemzetközi kapcsolatokat tanultam, rendelkezem is mérnöki titulussal. Szeretem a nyelveket" - húzza alá, majd elmondja, hogy az orvostudomány végül sorsszerűen érkezett az életébe, mivelhogy szülei is orvosok.

"Noha soha nem beszéltek rá, mégis ezen a pályán kötöttem ki. Számomra a sebészet volt az egyetlen vonzó terület, amelyen most az atesztációra készülök" - emeli ki.

Rákérdeztek arra is, vajon hogy lehet, hogy még nem nős, Tamás válasza pedig: "Én a saját munkámmal vagyok nős, az igazit még nem találtam meg."

(Nový Čas)