A "Dr. Varázsfuvolaként" elhíresült nőgyógyász azt hazudta a nőknek, hogy szexszel kigyógyítja őket a betegségükből

A "Dr. Varázsfuvolaként" ismert olasz nőgyógyász, Giovanni Miniello úgy döntött, hogy véget vet hivatásának, mert félmeztelenül rajtakapták egy szállodai szobában, ahol egy páciensének felajánlotta, hogy szexkezelésnek veti alá, hogy ily módon gyógyítsa a betegségét - írja a Topky.

A "Dr. Varázsfuvolaként" elhíresült nőgyógyász azt hazudta a nőknek, hogy szexszel kigyógyítja őket a betegségükből
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

Lebukását egy tévéműsornak "köszönheti".

Egy vonzó színésznő betegnek adta ki magát, amelyről Miniellónak fogalma sem volt. Elmondta neki, hogy emberi papillomavírussal (HPV) fertőződött meg, amely szexuális kapcsolat útján terjed. A világon több mint százféle HPV-vírus létezik. Bizonyos esetekben rákot is okozhat. 

Az orvos azt mondta a betegnek, hogy immunitást biztosíthat neki, ha szexel vele. Azt mondta, hogy ő megkapta a HPV elleni oltást. Miniella ténykedését azonban sikeresen felfedte a Le Iene helyi oknyomozó hírügynökség, miután egy 33 éves páciens panaszkodott, hogy az orvos ágyterápiát kínált fel neki. Az illető hölgy azt nyilatkozta, hogy azért konzultált az orvossal az állapotáról, mert  képtelen volt teherbe esni. A reakciója több volt, mint ijesztő  a számára.

"Sok nőt megmentettem a ráktól. Mindenki, aki kapcsolatba került velem, idővel felépült"

- mondta a nőgyógyász.

Csapdát állítottak neki

A nő úgy döntött, hogy saját kezébe veszi az ügyet, és felvette a kapcsolatot az ügynökséggel, amely csapdát állított a nőgyógyásznak.  Felbéreltek egy színésznőt, hogy úgy tegyen, mintha tünetei lennének, és a történteket felveszik kamerával. A helyzet hasonlóan alakult a színésznőnél. Miniello szexet ajánlott fel neki, mert már beoltották a HPV ellen. A színésznő beleegyezett a dologba, majd egy szállodában találkozott az orvossal. Amikor Miniello levetkőzött, biztosította a nőt, hogy a szex után immunis lesz a vírusra. A hölgy megkérdezte, hogy van-e nála óvszer, de a doki ezen csak mosolygott, és azt válaszolta, hogy nincs, és ha lenne, akkor nem kapna antitesteket.

"Fontos, hogy mindent nyalj"

- mondta szemrebbenés nélkül Miniello.

Ebben a pillanatban hirtelen megjelent a hotelszobában az egyik újságíró, az orvos pedig azzal védekezett "Kutatás keretein belül csinálom. Ez bizonyíték más nők számára, akik felépültek a velem való nemi kapcsolat után.” A bíróság előtt úgy védekezett, hogy több száz nőt kezelt sikeresen több mint 40 éven keresztül.

"Csak egy alternatív kezelést javasoltam, ami bevált. Egyetlen nőt sem kényszerítettem arra, hogy szexeljen velem"

- jelentette ki.

Fotó: Screenshot

A rendőrségnél  15 másik nő jelentkezett, akik szintén az orvos áldozatai voltak. Massar Marika, a bari Erőszakközpont koordinátora elmondta, hogy a videó megjelenése óta eltelt napokban több olyan nőről hallottak, akik hasonló dolgokon mentek keresztül. Néhányan azt is tervezik, hogy beszélni fognak a velük történtekről.

Topky/para