Donald Trump: "II. Erzsébet, Diana hercegnő és Oprah Winfrey, mindannyian megcsókolták a seggem a nekem írt leveleikben"

Donald Trump volt amerikai elnök kiad egy könyvet levelezéseiből, amelyet a világ befolyásos személyiségeivel folytatott – írja a Nový Čas.

 Donald Trump: "II. Erzsébet, Diana hercegnő és Oprah Winfrey, mindannyian megcsókolták a seggem a nekem írt leveleikben"
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

Köztük van például elődje, Ronald Reagan, II. Erzsébet brit királynő vagy Diana hercegnő. Az ellentmondásos amerikai politikus és üzletember most könyvét reklámozva kijelentette:

"II. Erzsébet, Diana hercegnő és Oprah Winfrey, mindannyian megcsóolták a seggem."

Trump kötete 150 levelet tartalmaz. Olyan személyiségekkel tartotta ily módnon a kapcsolatot, mint Kim Dzsong Un, Ronald Reagan, Hillary Clinton és Richard Nixon. A könyv a jövő hónapban jelenik meg az Egyesült Államokban.

„Úgy gondolom, hogy az olvasók egy nagyon lenyűgöző életet fognak látni. Mindannyiukat ismertem, és mindegyikük a seggembe bújt, és most már csak a felük van a seggemben”

– mondta Trump a szélsőjobboldali Breitbart Newsnak.

„Apám a világ legérdekesebb embereivel levelezett. Elképesztő, milyen gyorsan megváltozott az iránta érzett rajongásuk, amikor republikánusként indult a tisztségért. A Trumpnak írt levelek pontosan megmutatják, hogyan éreztek iránta, és mennyire hamis az újonnan felfedezett megvetésük”

– mondta Donald Trump Jr. a szélsőséges Breitbart Newsnak adott interjújában.

Nový Čas/para