Döbbenet! Vetkőzős játékot játszattak gyerekekkel egy táborban

Elképesztő bűncselekmény ügyében születhet elsőfokú ítélet kedden, a Tatabányai Járásbíróságon.

A vádirat szerint a V. I. nevű férfi segítőként vett részt a kétnapos táborban, amelyet Komárom-Esztergom megyében szerveztek meg. A táborban 12-13 éves gyermekek voltak zömmel, de a legfiatalabb mindössze hét esztendős volt. Az ügyészség szerint a tábor második napján, az esti órákban a segítő egyedül maradt több gyermekkel egy helyiségben, és "felelsz vagy mersz" játékot játszottak: ha valaki nem akart válaszolni egy kérdésre, cserébe meg kellett valamit tenniük.

A játékban a gyerekek zálog gyanánt levették a ruháikat, így volt aki meztelenül, vagy csupán egy alsónadrágban vett részt a vetélkedőben. Amikor a 7 éves gyerekre került a sor, a felnőtt segítő nem részletezett szexuális tevékenység végzésére szólította fel őt, egy 11 éves játékostársával. Azt nem tudni, mit kellett tenniük a gyerekeknek, az ügyészség csupán annyit írt, hogy a felszólításnak a gyerek "részben eleget tett," ennek pedig több gyermek is a szemtanúja volt.

Kedden várhatóan megszólal a férfi, akit 12. életévét be nem töltött személlyel, szexuális cselekmény végeztetésével elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolnak.

Blikk