A Disney állítólag 301 millió dolláros ajánlatot tett Johnny Deppnek, hogy újra Jack Sparrow bőrébe bújjon

A pletykák szerint a családon belüli erőszakkal megrágalmazott Johnny Deppnek több mint 300 millió dollárt kínálnak azért, hogy visszatérjen a A Karib-tenger kalózai című mozifilmbe,  miután 2018-ban az exfelesége, Amber Heard vádjaira reagálva a filmstúdió kirúgta a sikeres franchise-ból a színészt – írja a New York Post.

A Disney állítólag 301 millió dolláros ajánlatot tett Johnny Deppnek, hogy újra Jack Sparrow bőrébe bújjon

Egy Disney-hez közel álló forrás beszélt erről az ausztrál Poptopicnak adott interjújában.

"Az üzlet állítólag Johnny Deppről szól, hogy Jack Sparrowként térjen vissza"

- állította az illető személy.

Az 59 éves fimsztár öt részben játszotta el az izgalmas karakterű, csapongó kalózt.

Depp nagy nyilvánosságot kapott rágalmazási perét követően, a hónap elején úgy tűnt, hogy a Disney szívesen rábólintana arra, hogy Depp visszakapja ikonikus szerepét.

„A Disney rendbe akarja tenni a Johnny Deppel való kapcsolatát”

– állította a forrás a Poptopicnak. , majd hozzátette, hogy megkeresték a színészt az Amber Heard elleni rágalmazási pert követően, és megkérdezték, hajlandó lenne-e visszatérni egy-két „kalózos” filmre.

Egy Depphez köthető forrás azonban azt mondta az NBC Newsnak, hogy „ez kitaláció”. Sem Depp és a Disney képviselői sem reagáltak még ezekre a kijelentésekre. 

Eközben a pletykák szerint 301 millió dollárt érő visszatérési szerződés értelmében Depp  újra Jack Sparrow lesz a Karib-tenger kalózai 6-ban és egy spin-off Disney-sorozatban is, amely a Fekete Göngy kapitányának korai életéről szól.

„Amit elmondhatok az, hogy a stúdió már elkészítette a Jack Sparrow-ról szóló film tervezetét, ezért nagyon remélik, hogy Johnny megbocsát nekik, és visszatér ikonikus karakterként”

– jelentette ki a nyilatkozó forrás.

New York Post/para