David Beckhamen röhög a világ - ő tehet róla (VIDEÓ)

A Los Angeles Galaxy egy szoborral tisztelgett egykori focistájuk, David Beckham munkássága előtt - írja a hvg.hu. A szobrot a szezonnyitó mérkőzés előtt leplezték le.

David Beckhamen röhög a világ - ő tehet róla (VIDEÓ)
Fotó: TASR/AP

Mint nemrég kiderült James Corden showman, a The Late Night Show műsorvezetője is készítetett egy szobrot, de ő azon okból, hogy megszívassa Beckhamet.

Az átverés azzal kezdődött, hogy a helyszínre érkező sztárnak egy olyan videót vetítettek le, amin legnagyobb esései, szabálytalanságai láthatóak. Ezután megérkezett a szobor készítője, hogy leleplezzék az alkotást, ami nagyon rondára sikeredett. Beckhamen látszott, hogy nincs oda a szoborért, megjegyezte, hogy egyáltalán nem hasonílt rá, s nem abban a beállásban készült el , mint ahogy azt megbeszélték.

Corden ekkor egy villástargoncás járművet küldött a helyszínre, ami felborította a szobrot. Beckhamnek ez nem volt ellenére, mert nagyon mérges volt, s el akarta húzni a csíkot. Ekkor megérkezett a stáb, James Corden is megjelent a helyszínen. Az egykori focista számára ekkor derült ki, hogy átverésről van szó.

viahvg.hu