David Beckham szájon puszilta a kislányát - nekiestek a rajongói az Instagramon (FOTÓK)

David Beckham megosztott egy szép pillanatot közte és 10 éves lánya, Harper között, amikor egy reggeli séta során szájon puszilta őt - topstar.noviny.sk.

David Beckham szájon puszilta a kislányát - nekiestek a rajongói az Instagramon (FOTÓK)
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

A 46 éves egykori futballsztár már találkozott a szurkolók olyam kemény reakciójával, akik szerint a gyerekeket szájon csókolni "teljesen helytelen". A heves kritika ellenére a büszke apa, David pénteken megosztott egy újabb felvételt az Instagramon, amelyen lányával, Harperrel látható..
Harper az egykori labdarúgó legkisebb gyermeke.

Beckham ezt a szöveget írta a fotóhoz:

"Apának és Leia hercegnőnek kellemes sétája volt ma reggel."

A rajongók rögtön ugortak a képre, s kifejtették véleményüket a nagyvilág előtt, mégpedig azt, hogy szerintük Harper már "túl öreg" ahhoz, hogy az apja szájra puszit adjon neki.


"Most már nagylány, itt az ideje, hogy abbahagyd a szájra csókolást. Rossz így megcsókolni a lányodat" - erősködött az egyik rajongó. "Elnézést, de már elég nagy ahhoz, hogy ne adj neki szájra puszit? Kicsit helytelennek tartom"

- mondta egy másik.

"Hagyd abba azokat a csókos fotókat! Nagyon furcsa"

- panaszkodott egy harmadik kommentelő. 

Ezenkívül még volt jó pár negatív vélemény, de a jók egyértelműen felülmúlták azokat, és David legtöbb követője szinte elolvadt a fotó láttán.

"Gyönyörű! Harper olyan boldog lány, hogy olyan érzelmes apja van, mint te"

- írta egy Instagram-felhasználó. Egy másik hozzátette:

"Nem igazán értem, hogyan szexualizálnak ilyesmit az emberek. Végül is apa és lánya."

Beckham esetében nem ez volt az első alkalom, hogy ellenszenvet váltott ki egy olyan fotóval, amelyen lányát, Harpert szájon puszilja. Ugyanezt tette szilveszterkor, de 2020-ban is. Úgy tűnik, egyáltalán nem érdekli egyesek rossz véleménye, sőt az is lehet, hogy fotói révén kifejezetten az apai szeretet mellett kampányol.

topstar.noviny.sk/para