Daganatot találtak Ozzy Osbourne csigolyáján - gondjai vannak a járással

Ozzy Osbourne  elárulta, hogy miért műtötték meg negyedszerre a gerincét. Mindennek az volt az oka, hogy az orvosok daganatot találtak nála, amit meg kellett műteni – írja a Nový Čas.

Daganatot találtak Ozzy Osbourne csigolyáján - gondjai vannak a járással
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

Az idős rocker nagyon aggódott, hogy nem fog jól sikerülni a beavatkozás, mert fennállt a veszélye, hogy végleg lebénul. Szerencsére nem így történt, de a járással továbbra is gondjai vannak.

„Nagyon megjártam. A második műtét nagyon rosszul sikerült, és gyakorlatilag megnyomorított. Azt hittem, a második és a harmadik műtét után tudok majd működni, de az utolsó adta... Találtak egy daganatot az egyik csigolyámon, így azt is el kellett távolítani. Elég durva, és egyensúlyomproblémáim lettek”

– panaszkodott a Black Sabbath frontembere a Rolling Stone magazinnak adott interjújában.

Ozzy a jövő hónapban lesz 75 éves, és reméli, hogy tudni fogja folytatni a turnézást. Nyáron le kellett mondania egy fellépést egy fesztiválon, mert nem volt hajlandó ülve énekelni.

„Ha újra felléphetek, megteszem. De olyan volt, mintha elbúcsúztam volna életem legjobb kapcsolatától. Betegségem kezdetén, amikor abbahagytam a koncertezést. Nagyon mérges voltam magamra, mérges voltam az orvosokra és a világra. De ahogy telt az idő, csak azt mondtam: "Nos, talán csak el kell fogadnom a tényt." Nem fogok ott ülni és egy félszeg Ozzyt mutatni, aki együttérzést keres. Mi értelme van ennek? Nem megyek oda tolószékben. Nemrég láttam Phil Collinst fellépni, és gyakorlatilag ugyanazok a problémái vannak, mint nekem. Kiszáll a tolószékből! De ezt nem tudtam megtenni”

– tette hozzá Osbourne.

Nový Čas/para