Curtis új barátnője elmesélte, hogyan ismerkedtek meg a rapperrel

Curtis új barátnője, a Győrben kosárlabdázó Barnai Judit a TV2 Tények Plusz című műsorának nyilatkozott a kapcsolatukról.

Curtis új barátnője elmesélte, hogyan ismerkedtek meg a rapperrel
Forrás: TV2

A 26 éves sportoló elmesélte, hogy a Balatonon ismerkedtek meg még a nyáron, ahol közösen nézték meg a naplementét egy hajóról.

"Az a szeretet, ami Ati felől jön hozzám, az nagyon-nagyon ritka és hihetetlen, hogy ő milyen ember és nagyon sajnálom, hogy sok mindenki nem látja azt az oldalát, amit én látok vagy a barátai és a családja. (…) A barátai elmondása alapján is pozitív hatással vagyok rá" – mondta Barnai Judit, bár nem titkolta, hogy nehéz volt a kapcsolatuk eleje.

"Nem volt zökkenőmentes. Őt nagyon sokan bántották. Engem is biztosan bántottak, csak én próbáltam ezt kizárni és nem ezzel foglalkozni, mert nekem a karrier a fontos és Ati ezzel is tisztában volt" - mondta a válogatott kosárlabdázó.

Curtis és kisfia édesanyja, Kriszti néhány hónapnyi házasság után elváltak. A pár augusztus végén jelentette be, hogy különválnak útjaik, ekkor azonban már a rappernek új barátnője volt.


(via24.hu)