Csodálatos fotót posztolt a szülinapos Meghan hercegnőről a férje – FOTÓ 

Meghan hercegné tegnap ünnepelt a 38. születésnapját, a jeles alkalomról pedig természetesen családja sem feledkezett el. Ahogy a királyi család többi tagjának esetében, úgy róla is megjelent egy hivatalos köszöntőposzt a közösségi oldalakon, bár a hagyománytól eltérően róla a férje posztolt ki képet.

Csodálatos fotót posztolt a szülinapos Meghan hercegnőről a férje – FOTÓ 
Fotó: AP

Általában a palota hivatalos oldala oszt meg egy születésnapi üzenetet az uralkodói família tagjairól, Harry azonban szerette volna személyesebbé tenni a posztot, ezért ő maga írt képaláírást a leközölt kép mellé. A szokásos, hivatalos „Nagyon boldog születésnapot kívánunk Őfenségének, a sussexi hercegnének!” üzenet után Harry maga is megragadta az alkalmat, hogy felköszöntse a feleségét.

– Boldog születésnapot kívánok a csodálatos feleségemnek! Köszönöm, hogy úgy döntöttél, hogy csatlakozol hozzám erre az életre szóló kalandra. Szeretlek: Harry

– írta a közzétett fotó alatt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A mosolygós felvétel egyébként a 2018-as királyi turnéjuk során készült a Tupou College felsőoktatási intézményben, Tongában, amikor a sussexi hercegi pár 16 napon át járta be Ausztráliát, a Fidzsi-szigeteket, Tongát és Új-Zélandot. Ez volt az első körutazás, amin Meghan és Harry párként részt vett, és itt már a szíve alatt hordta a kis Archie-t.

viaFemina