Csobot Adél imádja mutogatni a pocakját

Csobot Adél még mindig hétpecsétes titokként őrzi, hogy Istenes Bencével mikorra várják pontosan közös kisfiúkat, azt azonban egyáltalán nem rejtegeti a közönség elől, hogy hogyan gömbölyödik. Egyre nagyobb pocakját ugyanis szívesen mutogatja szűk ruháiban – írja a 24.hu.

Csobot Adél imádja mutogatni a pocakját
Forrás: 24.hu

“Egy darab kismamaruhám sincs. Csak olyan darabokat vásárolok magamnak, ami egyébként is jó lenne rám. Már az elején megfogadtam magamnak, hogy nem akarok kismamaboltokba járni és próbálom ehhez tartani magam. (…) Bevallom, imádom mutogatni a pocakomat” – mesélte a Fem3 Caféban Adél, aki azt is elárulta, hogy hogyan készül a szülésre és az azt követő időszakra.

“Készülök a szülés gyakorlati részére is. A kismamajóga sokat segít benne, illetve konkrét szülés felkészítőm is van. Ha már meg lesz a pici, nem gondolnám, hogy mi azok leszünk, akik a négy fal között fogunk ülni. Ahogy eddig is mentem, és pörögtem és ahogy a párom, Bence is ilyen, remélem, hogy a kis gyerkőcünk is átveszi ezt a lendületet és ő is ilyen lesz. Nem szeretnék beburkolózni, mint egy kis hernyó és otthon ülni folyamatosan.”


24.hu