Csernus Imre negyedszerre is kimondta a boldogító igent

Dr. Csernus Imre és újdonsült neje titokban kötötték össze az életüket. A hölgy borszakértő és Csernus az új szakmájának, a borászkodásnak köszönheti az új szerelemet és az új házasságot. Felesége kétgyermekes anyuka. A pszichiáter nem akart nyilatkozni frigyének részleteiről – írja a Blikk.

Csernusnak a mostani a negyedik házassága. Önéletrajzi könyvében leírta, hogy először azért nősült meg, mert egyetemi csoporttársa azt mondta neki, hogy csak akkor lehet sikeres orvos belőle, ha megnősül. Ez a házasság rövid életű volt.

Második házassága nem volt igazán nyugodt: „Megkéselt. Fogott egy kést, és belém vágta. Kétszer. Indulatos volt, tudod? Én is indulatos voltam, de valójában kölcsönösen váltottuk ki egymásból az agressziót” – vallotta be Krizsó Szilviának. A történet olvasható a két évvel ezeleőtt megjelent 10 bizalmas beszélgetés című könyvben.

A pszichiáter harmadszor 2004-ben hajtotta igába a fejét, egy tőle 6 évvel fiatalabb nőt vett el, aki hat év házasság után elhagyta őt Hagyó Miklós akkori főpolgármester-helyettesért.

Blikk